SERA: ‘Justin Bieber mi je poslao DM, to ostaje posebno’

Prije otprilike četiri godine svojim se obradama probila na YouTube. Sada nastupa na velikim festivalima, au prosincu započinje svoju drugu klupsku turneju. Sera de Bruin (29) aka SERA je odlučna osvojiti svijet.

Navlake u autu

Od arapske glazbe njezina oca Turčina do Whitney Houston i Eminem: Sera je u mladosti voljela slušati glazbu, a još više pjevati s obitelji. “Uvijek sam željela biti pjevačica”, kaže u najnovijoj Graziji. “Moja je majka ubrzo povikala: ‘Seer, moraš učiniti nešto s ovim, uzeti satove pjevanja.’ Ali imala sam tremu. Tako da sam u srednjoj školi samo pjevao prijateljima u kutu.” Tek godinama kasnije, 2019., Sera se usudila pročuti za sebe, ali samo putem interneta. Pokrenula je YouTube kanal na kojem je dijelila obrade koje je snimala u svom automobilu.

Pjeva s Justinom Bieberom

Njena prva naslovnica Boli me kurac po Dua Lipa odmah je zaživjelo i to joj je dalo dodatni motiv da nastavi. “Onda je išlo jako brzo, u dva mjeseca već sam imao sto tisuća pregleda.” Za njezinu nevjericu, tamo je sjedio njezin idol Justin Bieber iznenada u njezinoj live sesiji na Instagramu i zajedno su zapjevali. “Kao rezultat toga, postao sam poznat u Nizozemskoj i producent je htio ići sa mnom u studio.”

Godinu dana kasnije nastupila je za Cristiano Ronaldo. Sera se osvrće: “Poslije nisam bila spremna za taj nastup. Nisam očekivao da će to toliko utjecati na moju karijeru. I dalje je super cool i lijepo što su meni, toj djevojci bez iskustva, pružili takvu priliku.”

Nebo je granica

Ima li još uvijek kontakt s Justinom? “Ponekad lajka ili komentira moje postove, ali posebno tijekom većih događaja, poput onoga kad je moj transparent visio na Times Squareu. Poslao je DM da sam dobro. To ostaje posebno.” SERA još uvijek ima puno snova. “Volio bih napraviti pjesmu s mega-velikim umjetnikom kao što je Lady Gaga ili Miley Cyrus, ali još luđi je naravno Justin Bieber. Želim se probiti međunarodno. Nebo je granica. Moj najveći cilj je da ovo mogu raditi cijeli život.”

Cijeli intervju sa SERA-om možete pročitati u najnovijoj Graziji. Sada u trgovini!

Tekst: Rosa Lee Szarzynski | Slika: Frederike van der Straeten

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki