Previše lijepo: Ferdi dijeli buduće planove B&B-a

Upoznavanje tijekom programa, zaljubljivanje, zajednički život i vjenčanje iz bajke: to je prekrasna ljubavna priča Marvine i Ferdi. Ali hej, ta priča ne završava nakon njihovog romantičnog vjenčanja! Jer iako su njih dvoje ponekad razgovarali o tome između nosa i usana, par stvarno želi pokrenuti vlastiti B&B. Ferdi stoga svoje pratitelje vodi u potragu za novim projektom.

B&B

“Sada kada je moj posao ponovno zatvoren zbog zimskog razdoblja, imam više vremena razmišljati o drugim stvarima. Zato vas danas vodim u svoje misli”, započinje Ferdi svoj video na Instagramu. “Kao što ste možda čuli ili pročitali, Marvin i ja imamo zajednički san, a to je da jednog dana otvorimo B&B.”

“Zamišljamo da imamo komad zemlje na kojem živimo i zasebnu zgradu za B&B. Ili mali hotel, ni to mi ne bi smetalo. A najbolje bi bilo da je taj komad zemlje dovoljno velik da se tu možete i vjenčati.” Ferdi objašnjava da je kroz posao već stekao određeno iskustvo i da se Marvin želi prekvalificirati za službenika vjenčanja. “Kako je lijepo što se sve to može učiniti pod jednim krovom?”

Nestrpljiv ko vrag

“Čini mi se čudnim”, nastavlja. Ipak, ta ideja je malo teža u stvarnosti. “Stambeno tržište je naravno drama. Cijene su jako visoke, kamate su jako visoke, pa nije baš idealno sada to raditi. Tako da je to možda i plan za nekoliko godina od sada,” nastavlja. “Ali ja sam vraški nestrpljiv, pa opet sjedim na užarenom ugljenu.” Ha! Nastavlja: “Opet gledam Fundu i sada sam pronašao neke dragulje”, priznaje.

Dragulji

“Sada živimo jako blizu grada, za deset minuta smo u centru grada. A ako nastavimo s ovim planovima, stvarno moramo gledati daleko dalje od grada. Pogotovo za toliko zemlje. Onda brzo pričate o 25 minuta izvan centra grada, autom. Pa što je onda mudrost? Možda smo još malo premladi za to, ali ima dragulja!” Ferdi ne može odoljeti da ne podijeli ove ‘dragulje’ u Instagram videu ispod:

Entuzijastični odgovori

I premda Ferdi još uvijek ima dvojbe oko toga je li par spreman živjeti tako daleko izvan grada, njegovi pratitelji već su oduševljeni ovim planom. “Vas dvoje biste bili izvrsni domaćini!”, odgovara netko. “Javi mi kad ti se san ostvari. Volio bih posjetiti 😍”, napisao je netko drugi. Drugi pratitelj je napisao: “Sigurno dolazim! Super planovi momci!! Ostvari svoje snove! ❤️”

Izvor: Instagram @ferdipool | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki