Ooh: Carlo Boszhard podiže veo na ponovnom okupljanju The Real Housewives

Sada je kraj druge sezone Prave domaćice iz Amsterdama je stigla, više ne možemo čekati novu sezonu punu drame i sok. Ali čekaj malo! Opet će biti pravi reunion. Jupi! Ovaj put je opet bio uključen Carlo Boszhard predstaviti epizodu ponovnog okupljanja. I, ako mu možemo vjerovati, možemo očekivati ​​puno suza.

Prave domaćice iz Amsterdama

U potpunosti smo uživali u drugoj sezoni Prave domaćice iz Amsterdama. Pridošlica Tamara odmah je izazvala puno drame i svađe, te je postala neizostavan dio serije. Ali osim puno drame, vidjeli smo i osobniju stranu nekoliko njih ove sezone kućanice. Tako podijeljeno Kimmylien iskrena da je sumnjala u napuštanje posla i također otišla Zdravo vidjeti njezinu ranjivu stranu. Nažalost, avanturama svih dama sada dolazi kraj, ali ne bez dobrog kraja.

Ponovno sjedinjenje

Naravno, sezona ne može završiti bez jednog sočan epizoda ponovnog okupljanja. Čast voditi ovu epizodu, kao i prošle godine, ima voditelj Carlo Boszhard. “Prvo ponovno okupljanje Prave domaćice iz Amsterdama bilo je kaotično”, razmišlja u svojoj kolumni. “Kako više od četiri sata drame učiniti čak i izdaleka razumljivom ako više od polovice mora biti montirano?” – objašnjava voditeljica. “Ali druga sezona velikog uspjeha na Videolandu bila je drugačija.”

Relevantne stvari

“Tako sam hrabro počeo predstavljati novo okupljanje. Takvo zatvaranje može biti problem kod takvog programa, ali mora se i povezati”, kaže Carlo. “I tamo smo stajale poslije, sve dame i ja smo se grlile. Toliko je suza do sada proliveno – otkriva voditeljica. “Ne, nije se radilo o mrlji na Guccijevoj torbi, već o stvarno relevantnim stvarima u životu.”

Ne možemo više čekati! Reunion će biti objavljen sljedeći tjedan u četvrtak, 11. siječnja Prave domaćice iz Amsterdama u Videolandu gdje će se pridružiti sve dame. Stavite to na dnevni red!

Izvor: Beau Monde, Love Reality, Televizier | Slika: Mark Engelen/Rob Jacobs

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki