Napravite pitu od špinata bez folije u fritezi

Za većinu nas pita od špinata je hrana koju asociramo na očevu ili bakinu kuću. No, ako je želite sami napraviti, ne morate znati otvoriti foliju, a kad smo već kod toga, ne morate ni kupovati gotovu jer mi imamo savršeno rješenje za jednostavnu pitu od špinata bez foliju i pecite u fritezi.

Materijali

100 gr. mladi špinat

100 gr. posni sir

2 jaja

100 gr. mljevena zob

1 svježi luk

1 žlica prašak za pecivo

1 žlica maslinovo ulje

1 žlica svježi kopar

Provedba

Špinat prvo dobro operite i stavite u cjedilo da se ocijedi od vode.

Nakon što se osušilo, narežite ga na manje komade i stavite u zdjelu, zajedno s jajima, mljevenom zobi, feta sirom i maslinovim uljem i miješajte dok se ne homogeniziraju.

Zatim nasjeckajte luk i svježi kopar, dodajte ih u smjesu i promiješajte. Nakon što stavite papir za pečenje na podlogu friteze, izlijte smjesu i pecite 20 minuta na 200°C. Jednostavna pita od špinata bez listova je spremna! Uživati!

loveyourselfmagazine.com

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki