Čekaj, što? B&B Vol Liefde-Debbie ide na Televizier Gala u vjenčanici

Debbie bio je naravno jedan od vrhunaca najnovije sezone B&B pun ljubavi. Osim toga, bila je jedna od rijetkih kandidatkinja koja je svoju ljubav doista pronašla u programu. Ali ako to nije bilo dovoljno, jest B&B pun ljubavi također nominiran za Zlatni televizijski prsten. A osim što nas zanima pobjednica, naravno zanima nas i što će Debbie odjenuti. A to je sasvim posebna odjeća.

Vjenčanica

Sada kada se Debbie vratila u Nizozemsku na Televizier Ring Gala, mogla je posjetiti Humberto naravno nemojte ga preskočiti. Prošle srijede sjela je s njim kako bi razgovarali o svojoj B&B avanturi i Televizier Ring Gala. Posebno se često raspravljalo o drugoj točki, jer: s čime će Debbie zapravo paradirati ove posebne večeri? Ako Humberto Tan Kad je pita je li njezina odjeća spremna, odgovara: “Skoro da.”

I premda Debbie sama ne otkriva svoj outfit, Humberto ističe da je ovo njezina vjenčanica koju je nosila prije mnogo godina kada je upoznala glumca Alfred van den Heuvel oženjen. “Da, ne znam”, smije se. “Svi pričaju o tome. Prekrasna je haljina, zar ne? I pomislim: Ta stvar samo visi u ormaru. Nosila sam ga samo jednom.”

Što će Paul odjenuti?

I kao što znamo Debbie, ona ne može odoljeti šali se. “Nadao sam se da mogu reći: mora se uzeti, ali nije tako.” Ha! Haljinu će trebati malo doraditi, ali Debbie je već potražila pomoć u vezi s tim. Tako je uspjela pridobiti dizajnericu haljine da ga zabavi.

Ipak, pitanje i dalje ostaje lišće Pavao će privući. Hoće li to biti crveno odijelo kakvo je prije mnogo godina nosio njezin bivši muž Alfred? “Ne, crveno odijelo. Ne,” odlučno odgovara Debbie. “Ne, postoje granice, zar ne?” Istina!

Različita odjeća

Prije nekoliko dana dodani su i drugi B&B pun ljubavizvijezde ponovno kročile na nizozemsko tlo za Televizier Ring Gala. Bulevar RTL-a-voditelj Aran Bade odmah je upitala za njihove Gala outfite. “Imam tri haljine u koferu, pa moramo vidjeti što će biti”, rekla je Daní. Marijan već točno zna koji će outfit nositi na crvenom tepihu: “Addy van den Krommenacker, Da.” Također Martijn već zna: “To će biti Martijn prvi put u odijelu”, otkriva. Zvuči dobro!

Izvor: RTL Boulevard, arhiva Grazia | Slika: B&B Full of Love

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki