Baš kao u filmu, bio je to ‘projekt iz snova’ za Noortjea Herlaara

Noortje Herlaar vraća se u osamdesete i devedesete za svoj novi film Baš kao na filmu. Film je premijerno prikazan u ponedjeljak navečer, a u kinima se može pogledati od 12. listopada. Dovoljan razlog da Grazia glumici postavi 3 pitanja.

Koga glumite u Just Like the Movies?

“Glumim Annabel, mladu ženu koja je od malih nogu sanjala da se probije kao pjevačica. To funkcionira, ali ona zapravo postaje neka vrsta igračke za glazbenu industriju i mora pronaći vlastiti glas,” kaže Noortje o svojoj ulozi u Baš kao na filmu. Nizozemski glazbeni film? To je bilo savršeno za nju. “Za mene je ovo doista bio projekt iz snova, jer se moje velike ljubavi prema sviranju, plesu i pjevanju spajaju u ovom filmu.”

Po čemu se sjećate 80-ih i 90-ih?

“Osamdesetih sam bio još prilično mlad, ali još uvijek se sjećam uspona plesa u Nizozemskoj devedesetih. Moj brat je imao sve one plesne ploče s ruževima na prednjoj strani”, prisjeća se glumica tog vremena. “Stvarno sam uživao vratiti se u to razdoblje i proći potpunu metamorfozu.”

Nosite najnevjerojatnije izglede…

“Da, naravno da ste imali quiffove u osamdesetima, što sam mislio da je sjajno”, kaže Noortje. U filmu nosi nekoliko sjajnih kombinacija. “I za nastupe s našom plesnom točkom Troje je gomila Dobio sam izgled poput 2 Unlimited sa svjetlucavim odijelima, visokim metalik čizmama i deset dodatnih uložaka za kosu. To je za mene bila prava poslastica.” Shvaćamo to!

Baš kao u filmu, od sutra ga možete pogledati u kinima!

Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki