5 tajni kako da vaš krevet bude poput onih u luksuznim hotelima

Jedna od najboljih stvari u kojima se uživa kada se ide na odmor je spavanje na savršeno napravljenom i mekanom hotelskom krevetu.

Odlučili smo da nema razloga ne uživati ​​u potpuno istoj stvari kod kuće. Vrlo dobar madrac može odigrati svoju ulogu, ali nije jedina. Od načina na koji savijate plahte do njihove teksture, ima dosta stvari na koje ako obratite pozornost, možete stvoriti krevet svojih snova.

Gustoća niti

Počnite s vrlo čistim, bijelim listovima s velikim brojem niti. Broj niti određuje koliko će vaša plahta biti mekana. Dobri hoteli imaju plahte s brojem niti od 300 i više. Čak i ako ne želite bijele plahte, važno je da imaju veliku gustoću kako bi bile mekane.

Ne uzimajte plahte s elastikom

Luksuzni hoteli jako dobro znaju kako stvoriti idealno okruženje za krevet u kojem ćete se osjećati ugodno. To znači da umjesto pripijene plahte stavite dvije neuklopljene plahte i preklopite njihove krajeve točno ispod vrha kreveta. Tako ćete moći leći između njih, a da krevet nije raspremljen.

Vježbajte… diplomu

Sve je u “čistim linijama” koje možete postići. Postoje dvije tehnike: jedna za plahte, a druga za poplun. Uzmite dvije plahte koje su jedna na drugoj na dnu kreveta, napravite kut od 45 stupnjeva i ugurajte višak tkanine ispod madraca. Što se tiče madraca, želite napraviti lijep nabor na vrhu kako bi se jastuci mogli vidjeti. Procijenite otprilike duljinu ruke.

Riješite se bora

Nema ništa gore od izgužvanih plahti. Možete ih glačati, što će potrajati, ali postoji i profesionalni način: upotrijebite raspršivač s vodom iz slavine. Poprskajte madrac vodom i ostavite da odstoji minutu. Zatim izravnajte bore.

Složite jastuke

Posljednji savjet odnosi se na dodatne jastuke. Počnite s najvećim jastucima i postavite ih uspravno na vrh. Nastavite s manjim jastucima na isti način. Glavno pravilo je da ne koristite više od 5 jastuka ili će vam krevet biti “natrpan”.

Ako primijenite navedeno, možete napraviti prekrasan krevet poput onih u luksuznim hotelima, pa uživati ​​u… najslađem snu!

spirossoulis.com

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki