Selma Omari dolazi s reality serijom o svojoj tajnoj trudnoći

Selma Omari prije nekoliko mjeseci podijelila je da je postala majka malene. No, za mnoge je ova vijest stigla neočekivano jer influencerica nije otkrila ništa o svojoj trudnoći. Do sada. Novopečenu mamu uskoro ćemo vidjeti u vlastitoj reality seriji o tajnoj trudnoći.

Selma: Na moj način

Selmu naravno svi znamo kao influencericu i vlogericu. Sigurno je reći da je ona jedna od najpričanijih ličnosti u našoj zemlji. Bilo je tim više iznenađujuće što je mjesecima sa sobom nosila veliku tajnu: svoju trudnoću.

Ponosna mama početkom kolovoza neočekivano je otkrila da je postala majka. No kako je Selma niotkuda objavila da je postala majka, nažalost nije mogla računati samo na čestitke. Dobila je i gomilu reakcija mržnje. U šest epizoda Selma sve upoznaje sa završnom fazom svoje trudnoće, porođaja i dalje. U njezinim najljepšim, ali i najintimnijim trenucima. Pred kakvim je izborima Selma i kako se nosi sa samohranim majčinstvom? Svjesno opredjeljenje za samohrano majčinstvo pokazuje koliko je Selmina želja da bude majka velika. Zašto bira – i ovdje – krenuti neutabanim putem? I kako si sa svim promjenjivim okolnostima? Vidjet ćemo u ‘Selma: Na moj način‘.

Rođenje

Prošlog kolovoza Selma je nizom slatkih fotografija podijelila sretnu vijest da je postala majka. “Tražila sam od Boga srodnu dušu i dao mi je tebe”, napisala je u opisu na Instagramu. Podijelila je i nekoliko lijepih fotografija. Prva fotografija prikazuje nekoliko polaroida Selme s njezinim prekrasnim, rastućim dječjim trbuhom. Na drugoj fotografiji novopečena majka pokazuje ruke svog djeteta.

Osim vijesti da je Selma postala majka, većinu informacija o bebi i trudnoći čuva za sebe. Trudnoću je dobro skrivala od vanjskog svijeta. Također ne otkriva kada joj je dijete rođeno i ne otkriva spol ni ime svoje bebe. No, uskoro ćemo saznati u njezinoj potpuno novoj seriji.

Selma; Na moj način može se emitirati tjedno na BNNVARA na NPO Start od 17. listopada.

Izvor: BNNVARA, arhiva Grazia | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki