Čista kuća cijeli tjedan: Kako to lako postići

Korisni savjeti i savjeti kako bi kuća uvijek bila čista.

Prema queen.gr, svaki put kada uđete u svoju kuću žalite se na nered koji vlada? Ne više! Slijedite savjete ljudi koji vole red i čistoću i opustite se jednom zauvijek. Pogledajmo ih:

1. Provjerite jeste li pospremili krevet onako kako iz njega izlazite. Kad se vratite s posla i nađete ga urednog, bit ćete zadovoljni s redom koji će vladati.

2. Postavite određene dane u tjednu kada ćete prati rublje. Operite odjeću na dane koje ste označili i svakako je odmah ispeglajte i pospremite. Na taj način košare se neće prepuniti i vaša kuća neće biti puna opranog i neispeglanog rublja.

3. Kupujte kutije raznih veličina i u njih stavljajte stvari koje ne koristite svakodnevno. Sakrijte ih u ormariće ili ispod kreveta. Na taj način vaša kuća neće biti puna nepotrebnih stvari. Uz to, kupite lijepu kutiju, postavite je na istaknuto mjesto u dnevnoj sobi i pobrinite se da svaki put kada uđete u kuću direktno u nju bacite ključeve ili neku drugu sitnicu koja će vam trebati tijekom dana. Tako vam ništa neće nedostajati!

4. Ne zaboravite posložiti odjeću dok je skidate. Nemojte pogriješiti i razbacivati ​​topove i hlače jer jedno je sigurno: ispunit će vam sobu brda odjeće. Objesite odjeću izravno ili je stavite u pranje. Ovaj savjet zvuči jednostavno, ali je zaista čudesan jer vas kasnije štedi gnjavaže oko pakiranja.

5. Iskoristite svoje vrijeme dok kuhate. Što mislimo? Sve dok npr. kuhate špagete, ne morate čekati da budu gotovi, naprotiv, možete oprati suđe, očistiti kuhinju, odnijeti smeće u kantu i još mnogo toga. Zašto ovo kažemo? Ali naravno jer ako pustite da vrijeme prođe i onda sjednete za stol jesti, tada nećete biti raspoloženi za… uzbuđenje. Rezultat; Super neuredna kuća.

6. Konačno, natjerajte se pospremiti kuću prije spavanja. Odložite sve nepovezane predmete, raspremite stol, stavite posuđe u perilicu i općenito obavite kućne poslove prije spavanja. Tako ćete ujutro kad se probudite biti bolje raspoloženi, jer će kuća izgledati uredno i čisto.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki