Chantal Janzen o bonus obitelji: ‘Kaotična kolica sa žabama’

Chantal Janzen i njezin partner Marco Geeratz Imaju veliku, pomiješanu obitelj. Voditeljica je prije nekoliko godina prigrlila svoju ‘bonus obitelj’ te je jako sretna i ponosna na svoju (bonus) djecu. U najnovijem &C ona uspoređuje obitelj s kolicima punim žaba. Ha!

Bonus obitelj

U najnovijem izdanju njezina časopisa &C Chantal svoju bonus obitelj uspoređuje s “histeričnim, punim, užurbanim, kaotičnim kolicima sa žabama”. Ona objašnjava: “U trenutku pomislite: ha, sada su svi u tome, sada smo to učinili. A onda, taman kad ste tako mislili, iskoči još jedan i opet nastaje metež i kaos.” Ipak, voditeljica s velikom ljubavlju prihvaća taj kaos. “Ali ja ću gurati ta kolica cijeli život sa svom ljubavlju i snagom koju imam u sebi. Sa svim tim žabama u njemu. Jer ovo su moje žabe. Najljepše postoje.” Ajme!

Dobrodošli raširenih ruku

Chantal i Marco imaju obitelj s petero djece. Njih tri su već bile tu kad su njih dvije započele vezu, kćeri Emsee i Isaa i sin Zion. Zajedno su dobili još dva sina, James i Bobby. Marco i djeca također imaju svoje mišljenje u časopisu. Primjerice, Marco kaže da je i danas zahvalan Chantal “što je raširenih ruku i srca primila moju djecu dok je bila tek u kasnim dvadesetima, a isto vrijedi i za djecu obrnuto”.

Djeca govore

Djeca su posebno vrlo iskrena kada kažu svoje. Na primjer, 25-godišnji Zion dijeli svoj prvi dojam: “Zvuči glupo, ali kad sam upoznao Chantal, pomislio sam: hej, mlađa verzija moje majke.” A 14-godišnji James – koji je prošli vikend bio u Ziggo Domeu sa svojom majkom – također je vrlo prizeman i praktičan. “Moja majka ne zna dobro kuhati, pa moj otac to može bolje”, kaže on o kvalitetama svojih roditelja.

Ali djeca su također vrlo pohvalna o voditeljici. 33-godišnja Esmée kaže da joj je Chantal bila “odmah vrlo slatka i topla”. 28-godišnji Isaa može “dobro provjetriti, o ljubavi, poslu, uglavnom o svemu” sa Chantal. “Ona je dobar posrednik, pa ponekad preko nje malo pošaljem svog oca.”

Izvor: &C, RTL Boulevard | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki