TikTok hitovi: Blagdanska šminka za isprobavanje u sezoni 2023. (VIDEO)

Ako ikada postoji dobro vrijeme za divljanje šminkom, onda su to praznici. Bez obzira idete li na kompanijsku božićnu zabavu, družite se s prijateljima uz čašu vina ili već planirate svoj novogodišnji izgled, imamo 4 svečane ideje izravno s TikTok trending stroja.

Pogledajte više:

1. Šminka šećerne vile

I ovdje ne govorimo o “Vili iz zdjele šećera”, kako će većina majki pretpostaviti. U ovom trenutku, gotovo možete jamčiti da će Hailey Bieber učiniti nešto, to će uskoro postati trend. Na kraju krajeva, ovo je žena odgovorna za ludilo za manikurom “glazirane krafne”. Manekenka je nedavno podijelila svoj ‘Sugar Plum Fairy Makeup’ look koji je djelomično inspiriran baletom Orašar. Sastoji se od ružičasto-ljubičastog rumenila u kombinaciji sa svjetlucavim sjenilom boje šljive, sjajila za usne hladnog tona i, naravno, izdašne količine highlightera.

@haileybieber @milkmakeup ♬ originalni zvuk – Hailey Bieber

2. Šminka u trešnja crvenoj boji

Još jedna boja u koju možete uroniti ove sezone! Crvena trešnje koju bi i sam Rudolph odobrio pravi je hit za blagdansku sezonu 2023. Naravno, najočitije mjesto za ovu odvažnu nijansu su vaše usne, ali crvene nijanse možete dodati i na obraze i kapke.

@chachanatcha_ Je li prekasno za skok na ovaj trend 😅🍒 #cherrymakeup #cherryred #redlipstick #makeup #grwm ♬ My Love Mine All Mine – Mitski

3. Espresso šminka

Također možete preskočiti svjetlije crvene i ljubičaste i umjesto njih izabrati neutralniju paletu tamno smeđih, pa čak i malo crnih. Govorimo o ukusnoj mješavini kremastih, toplih i smeđih nijansi koje se stapaju s brončanim, svjetlucavim završetkom. Zapravo, to je starija sestra one o kojoj smo već detaljno govorili.

@millieleer Thisss 🙌🏼 #espressomakeup #makeup Popis proizvoda: Black liner @maccosmetics Paleta/maskara: @Kylie Cosmetics olovka za usne @Natasha Denona lipoil @Dior ♬ originalni zvuk – 🫵

4. Šminka žderača muškaraca

Završavajući stvar s praskom, imamo ‘Man-Eater Makeup’ koji je nastavak oživljavanja ‘Indie Sleaze’. To je antiteza “šminke bez šminke” koja je dominirala scenom posljednjih nekoliko godina. Govorimo o snažnoj konturi i jednako snažnom smoky eyeu i izražajnim usnama.

@mmaddietaylorr Kunem se da ova šminka izgleda kao ova pjesma zvuči #nightoutmakeup #cateye ♬ Maneater – Nelly Furtado
admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki