Loiza Lamers o Jelle: ‘Gledajući unatrag, bila je to ljubav na prvi pogled’

Loiza Lamers ne boji se eksponirati, bilo na pozornici, pred objektivom fotografa ili u iskrenom intervjuu za Graziu. Manekenka je zasjala na naslovnici Grazia’s Beauty Issuea u kojem između ostalog govori o svojoj velikoj ljubavi Jelle.

Ljubav na prvi pogled

“Kada se sada osvrnem na to, mogu reći da je to bila ljubav na prvi pogled”, kaže Loiza o svojoj prijateljici u najnovijoj Graziji. “Ali to je zato što znam kako je dobro prošlo. U tom trenutku to zapravo još ne znaš niti osjećaš.”

Njih dvoje su se upoznali u noćnom životu. “Bila sam na zabavi u Paradisu i vidjela zgodnog muškarca s lijepim razgovorom za kojeg sam pomislila: zgodan je! Ali naravno, svi smo imali iskustvo upoznati finog dečka i onda ništa ne čuti. Srećom, to nije bio slučaj s Jelle”, kaže ona. “Zajedno smo već skoro dvije godine i kupili smo kuću prošle godine.”

Više mira

Zašto tako dobro funkcionira s Jelle? “Jednostavno je jako lijepo kad smo zajedno. Ima malo više mira, zbog čega se stvarno osjeća kao kod kuće, a i ja se mogu puno opustiti”, objašnjava ona. “Zapravo sam vrlo brzo imao taj osjećaj.” Loiza kaže da njezin ljubavnik nema nikakve veze sa svijetom u kojem radi. “Ponekad me prati na crvenom tepihu, ali često i kaže: samo idi sama. Sviđa mi se što me podržava i prihvaća u svemu što radim, ali ne mora nužno biti dio toga.”

Gigi

Loiza i Jelle sada imaju i malenog zajedno: pudlu Gigi. “Da, sada ima skoro godinu dana i jako smo zaljubljeni u nju”, kaže oduševljeno. “Odrastao sam uz pse i često sam govorio da mi se pas sviđa, a onda je moj upravitelj znao nekoga s leglom. Vidio sam Gigi i rekao: ‘Ima li ona već vlasnika?’ Ne, nije bilo tako pa sam njezinu fotografiju odmah proslijedila Jelle – razmišlja Loiza. “Otišli smo to vidjeti iste večeri i naravno bili smo prodani. On je tako lijep i drag pas. I ona ostaje mala, tako da je to stvarno naše dijete.”

U najnovijoj Graziji Loiza Lamers iskreno govori i o svojoj želji za djecom, modelingu i drugim snovima. U trgovinama od 11. listopada!

Tekst: Jill Waas | Slika: Kee & Kee @ Sticky Stuff | Styling: Valérie Ntantu | Frizura i šminka: Resy Ramaekers @ agencija Joyce Walian

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki