Naprijed u Španjolsku! Sada možete prenoćiti u Joy’s B&B

Naučili smo Radost znati ove godine B&B pun ljubavi. Za vlasnika B&B-a u Španjolskoj avantura nije mogla bolje završiti jer je pronašao ljubav Dani i njih dvoje su još uvijek jako sretni zajedno. Želite li i vi prespavati na Mount Joy? Koji može! Zato što se njegova kuća sada iznajmljuje.

Provedite noć na Mount Joy

Joy je bio jedan od osam vlasnika B&B-a predstavljenih ove sezone B&B pun ljubavi. I premda su se Debbie i Marian’s B&B, na primjer, mogli izravno rezervirati, to nije bio slučaj s mjestom snimanja u Joyu. Do sada! Ladanjska kuća u Malagi nedavno je dostupna za iznajmljivanje na Airbnbu, objavila je Joy. Također možete provesti noć, ili cijeli tjedan, na Mount Joy. Kako zabavno!

Nezaboravan bijeg

“Uživajte u luksuznom utočištu u seoskoj kući, povoljno smještenom samo 25 minuta od plaže, centra grada i zračne luke”, stoji u opisu B&B. “Uronite u mir i divite se očaravajućem noćnom nebu iz ovog mirnog utočišta.” Kuća je također opremljena svim sadržajima. „S potpuno opremljenom kuhinjom i barom, ovo elegantno mjesto za odmor savršeno je za parove ili male obitelji koje traže nezaboravan bijeg. Rezervirajte sada kako biste iskusili vrhunski spoj udobnosti, praktičnosti i prirodne ljepote,” rekla je Joy. Dodatna zabava za ljubitelje mačaka, jer: “Imamo 2 vrlo prijateljske i druželjubive kućne mačke”, dodaje.

Putujući

Koga sigurno nećete sresti na planini Joy su same Joy i Dani. Novi par ima velike planove za putovanja. Njih dvoje trenutno rade na pretvaranju kombija u kamper s kojim žele putovati. “Veliki cilj je odvesti se do Balija s kamperom, ali prvo ćemo krenuti u Europi i vidjeti kako će to ići s psima”, nedavno su rekli Joy i Dani Grazia. “Možda ostavimo Afriku iza sebe, a onda ćemo vidjeti.” Predobar!

Izvor: Love Reality, Airbnb | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki