OMG: originalna glumačka ekipa Zlih djevojaka viđena je zajedno

Prošlo je dosta vremena otkako je to najavljeno Zle djevojke dobiva novi film – bez originalne postave, rečeno je. A sada se čini da se taj nastavak malo bliži, s originalnom postavom! Nitko drugi nego Lindsay Lohan (Cady Heron), Amanda Seyfried (Karen Smith) i Lacey Chabert (Gretchen Wieners) viđeni su u ružičastoj odjeći na filmskom setu. I naravno, to ne može biti slučajnost, zar ne?

Mjuzikl Mean Girls

Ranije je objavljeno da se originalna glumačka postava neće vratiti u potpuno novom filmu Mjuzikl Mean Girls koji će biti prikazan 2024. Razlog tome bio je taj što Paramount “damama nije htio platiti onoliko koliko vrijede”. “Sve četiri dame bile su spremne vratiti se na mjuzikl, ali Paramount nije poštovao njihovu vrijednost. Trenutno su pregovori u zastoju”, rekao je izvor.

Za mjuzikl je čak najavljena potpuno nova glumačka postava. Renee Rapp će preuzeti ulogu Regine George, i Christopher Britney igra ulogu Aarona Samuelsa. Dakle, nije dan signal da će se originalna glumačka postava vratiti u film. tužno!

Još uvijek uočen

Ipak, čini se da postoji jedan promjena plana biti, jer su Lindsay, Amanda i Lacey viđene zajedno, u ružičastoj odjeći, na setu. I naravno da to ne može biti slučajnost. Slike su – naravno – podijeljene na TikToku, a mnogi obožavatelji filma oduševljeni su ovom sjajnom viješću.

@flynnwest U šoku sam😭💅🏼 #meangirls #lindsaylohan #film #celebritynews #fypシ #flynnwest ♬ pohlepan – Tate McRae

“Ovo je Zle djevojke trebamo”, napisao je netko ispod videa. “Da, ovo nam treba!”, odgovara netko drugi. Drugi odgovaraju s: “Jedva čekam”, “O, Bože” i “Nisu se nimalo promijenili.” Istina!

Gdje je Rachel?

Međutim, pratitelji primjećuju da nedostaje određeni lik. I naravno, to nije nitko drugi nego kultna Regina George aka Rachel McAdams. Pitanje gdje je plavuša u ovom okruženju glavno je pitanje broj jedan. I zapravo se i mi to pitamo. Jer: gdje je Rachel? Morali bismo nastaviti nagađati neko vrijeme, budući da još nema dodatnih informacija o tome. Ostaje pitanje hoćemo li ovaj trio doista ponovno vidjeti u filmu… Prekriženi prsti!

Izvor: Uljepšaj | Slika: Zle djevojke

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki