Ovo je ono što biste trebali imati kod kuće ako se tijekom blagdana gurmanite

Skoro je Božić! Više od polovice Nizozemaca Gurmanski zabavite se tijekom praznika. To je naravno divno, ali miris koji se danima zadržava u vašoj kući apsolutno nije. Rješenje za to sada je pronađeno!

Hack

Ranije smo pisali o tome kako iz odjeće ukloniti dosadni gurmanski miris, no još je bolje spriječiti da vam odjeća uopće zaudara. I ne morate imati posla sa svim vrstama mirisnih štapića, mirisnih svijeća ili šibica, jer postoji poseban sprej protiv gurmanskih mirisa. Čekaj, što?

Zašto to prije nismo znali? Sprej protiv gurmanskih mirisa je fantastičan za blagdane. Ekskluzivni sprej sa poslije večere aromu je razvio 24Kuhinja i obećava da će se riješiti smrada u kući nakon večere.

Miris

Praktični sprej posebno je razvijen za blagdane. “Naš ekskluzivni mirisni sprej sastoji se od mješavine timijana, klinčića, vanilije i badema. Majčina dušica čisti kuhinju od masnog zraka. Klinčići osiguravaju povratak zimske topline, a nježni miris vanilije i badema pristaje uz slatki desert s jelovnika”, stoji u opisu spreja na stranici 24Kitchen.

“Zajedno, mirisi našeg anti-gurmanskog spreja osiguravaju da miris potajno zagorenih tava nestane poput snijega na zimskom suncu, a najveća smetnja za gurmane sada je stvar prošlosti.” Idealan!

Prema Nizozemcima, neugodan uporan miris je ono što najviše iritira kod gurmanske hrane. Istraživanja pokazuju da je ova smetnja broj jedan sa 62%. To je također razlog za veliku grupu Nizozemaca da osmisle drugačiju večeru.

Izvor: 24Kitchen | Slika: Adobe Stock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki