Novost za bebe! Wietze de Jager postao je otac po četvrti put

Divne vijesti za Wietze de Jager i njegova žena Lieke Veld. Njih dvoje postali su roditelji po četvrti put. Novopečeni otac ovo je jutros podijelio na Instagramu. Radio DJ predstavlja svog sina posebnim videom i dijeli ime.

Puzzle

Krajem ožujka Wietze je na radiju objavio sretnu vijest da mu je supruga trudna 538 Jutro s Wietzeom i Klaasom. Nakon igranja zagonetki pet dana, spasiteljska riječ stigla je na kraju tjedna. “Lieke i ja očekujemo naše četvrto dijete”, ponosno je rekao radijski DJ. “To je bila velika vijest.”

Alat za veze: objava nije pronađena

“I dalje sam uživao pričati to na uzbudljiv način”, rekao je. “Jako smo zadovoljni. I ja sam jako zadovoljan njime. (…) “Jako se zabavljamo s našom djecom i jako smo zahvalni što nam je ovo pruženo.”

Leo Ben

Lieke je sada rodila sina. “Izgled!! Leo Ben de Jager je rođen”, ponosno piše Wietze na Instagramu. “Impresionirani smo ovim čudom i zahvalni što je Leo rođen zdrav. Neizmjerno uživamo!!”

Odaberite nadimak

Uz najavu Wietze stavlja poseban video, naime scenu iz Kralj lavova. Jasno je što je inspiriralo roditelje da odaberu ime za bebu. Lav također znači ‘lav’. Vidimo i poznatu Simbinu scenu rođenja s tekstom ‘lav je rođen’. Nakon toga slijede slatke fotografije novorođenog mališana i obitelji. slatka!

Na kraju, Wieze ima posebno pitanje za svoje pratitelje. “Koji mu nadimak najbolje pristaje? Lijep Leo? Dragi Leo? Napušteni Leo? Lijep Leo? Visoki Leo?” Wietze i Lieke već imaju dva sina zajedno, Kees Valentine i Harm-Adami kćer Juul Bettie. Možda vam oni mogu pomoći u odabiru nadimka. U ime redakcije Grazia u svakom slučaju, čestitam!

Izvor: Instagram @wietzedej, RTL Boulevard, Grazia arhiva | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki