Kupanje u hladnom mlijeku i još 6 tajni ljepote Mariah Carey




Fotografija: Getty Images

Što je Božić bez bezvremenskog klasika “All I Want for Christmas Is You”? Pjevačica se pokazala kao prava “Kraljica Božića”! No, kako zvijezda održava svoj glamurozan izgled?

Danas ćemo se osvrnuti na Mariahinu beauty rutinu, u kojoj pjevačica ima zadivljujući izgled vrlo sličan onom koji je imala davne 1994. kada je objavljen njezin božićni klasik.

Kupanje u hladnom mlijeku

Jedna od Mariahinih najneobičnijih tajni ljepote je da se voli kupati u hladnom mlijeku kako bi hidratizirala svoju kožu. U intervjuu iz 2018., Mariah je The Guardian upitao je li istina da se kupala samo u francuskoj mineralnoj vodi.

Njen odgovor je bio: “Ne, kupam se u mlijeku. Ponekad koristim mlijeko kao kozmetički zahvat. Ne želim odati sve svoje tajne.”

Pogledajte više:

Stroga dijeta

Mariah slijedi strogu dijetu kako bi izgledala ovako fantastično i jede na isti način svaki dan. Zvijezda je ranije podijelila: “Stvarno je teško. Mrzili biste moju dijetu: sve što jedete je norveški losos i kapare svaki dan. To je to”, tvrdila je pjevačica.

Terapeut masaže tijekom spavanja

Mariah zna koliko je dobar san važan i čak unajmljuje terapeuta za masažu da joj pomogne da se opusti kako bi lakše zaspala. Zvijezda je objasnila da u noćima kada teško zaspi, pozove maserku da se opusti.

Izvor je jednom rekao za US Weekly da je Mariah potrošila više od 1000 funti na osmosatnu masažu koja joj je pomogla da se opusti, a cijelo je vrijeme provela gledajući komediju Bruno Sache Barona Cohena na repeticiji.

Osim što je angažirala masažera kako bi se pobrinula da lakše zaspi, Mariah san shvaća vrlo ozbiljno i ponekad spava i po 15 sati. Pop zvijezda se također navodno okružuje s 20 ovlaživača zraka dok spava kako bi joj glasnice bile vlažne.

Zabrana korištenja maskare

Mariah vjeruje da je manje više kada je u pitanju šminka, a svoj izgled održava fantastičnim zabranjujući vizažistima da je stavljaju maskaru. Zvijezda je za Vogue izjavila: “Mrzim maskaru. Nikad je ne nosim.” “Svaki put kad me vizažist pokuša staviti maskaru, ja poludim.”

Ona dodaje: “Ako ne nosite puno šminke, ne morate je skidati puno. Stoga je moj cilj nositi što manje šminke kako je ne bih morala skidati svu.”

Pogledajte više:

Sve o očima

Unatoč Mariahinoj mržnji prema maskari, dugogodišnji vizažist i prijatelj Christopher Buckle rekao je za Who What Wear da je za nju sve u očima.

Rekao je: “Mariahin izgled je oko očiju… točka. Sviđaju mi ​​se oči u boji Swarovski kristala u zemljanoj boji koje sam napravio za njezin Apple+ božićni specijal ‘A Magical Christmas’. Zalijepio sam 50 kamenčića na svako oko preko dimljene čokolade i zlata sjenilo za stvaranje čarobnog svjetlosnog efekta”.

Pravo osvjetljenje

Mariah je vrlo posebna po pitanju rasvjete u kojoj sjedi, a u svom domu ima samo rasvjetu u nišama, lustere i svijeće. Zvijezda vjeruje da je gornja rasvjeta uvredljiva i često traži svjetiljke u autobusu za turneju kako bi izbjegla izlaganje neugodnom svjetlu.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki