Želite li: Zeeman ponovno nudi pristupačno odijelo

Iako još uvijek možemo uživati ​​u ugodnoj temperaturi, bliži nam se jesen. A to znači da je vrijeme za naše omiljeno toplo pletivo, prekrasne duge kapute i visoke čizme. Mornar odgovara na to i danas lansira novo žensko odijelo. Upravo si takav u trenduali po povoljnoj cijeni!

Fenomenalno žensko odijelo

Zeeman nas uvijek zna iznenaditi najboljim modnim komadima. Svi su željeli luksuznu kolekciju spavaćica, a trendi jakna iz lanca trgovina također je postala viralna. I ovaj put opet trčanje u dućan jer Zeeman dolazi s novim moderan opremiti!

Nakon uspjeha nebesko plavog ženskog odijela ovog proljeća, lanac trgovina lansira još jedno fantastično odijelo. Ovaj put ste kompletni spreman za jesen i zimu, jer je odijelo izrađeno od materijala koji grije. Idealno za hladnoću!

Ležerno i elegantno

Elegantno žensko odijelo možete savršeno kombinirati s ostalim predmetima u svom ormaru. Bilo za a ležeran izgled želite li na posao ići uredni, s ovim odijelom možete krenuti u bilo kojem smjeru! Kombinirajte blejzer i duge ravne hlače s T-shirtom i tenisicama za casual outfit. Ili nosite odijelo s lijepim pletivom i natikačama za jedno elegantan izgled.

Odijelo je dostupno u dvije boje. Tako se možete obući od glave do pete u trendovsku boju ove jeseni (maslinasto zelenu) ili se odlučiti za vječnu crnu.

Slika: Mornar

Priuštivo

Zeeman još jednom dokazuje da ne morate potrošiti puno novca da biste pomno pratili trendove. Žensko odijelo sastoji se od blejzera (24,99 €) i hlača (14,99 €), a dostupno je od veličine 36 do 48. Jeste li već fan? Od danas artikle možete bodovati u trgovini ili naručiti online putem Zeeman web stranice. Nabavite ga prije nego nestane!

Izvor: Zeeman | Slika: Adobe Stock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki