Modni guru Philipp Plein imao je najcrnji Božić dosad.

“Nemam riječi i suza nakon toliko dana boli i borbe. Naša je obitelj bila shrvana na Božić kada smo našu bebu Rouge odveli u bolnicu.

Njegovo stanje postalo je ozbiljno nakon što su nekoliko dana ranije on i njegov brat Rocket bili pozitivni na RSV-VIRUS 2″, napisao je dizajner Philip Plein na svom Instagram profilu.

“Rougeu je hitno trebao kisik. Zadnja tri dana bila su jako teška. Naša beba, koja ima samo 11 tjedana, jako je patila. Lucia je s našim anđelom u bolnici i nije ga ostavila samog ni na minutu! Kad on je budan, pjeva i drži svoje male ruke. Rouge ne bi trebao imati toliku bol u tako nježnim godinama. Njegove oči izgledaju tako tužno, ali još uvijek nalazi snage da se svako malo nasmiješi”, dodao je.

“Romeo i Rocket su kod kuće sa mnom. Ne mogu ići u bolnicu Rouge jer je važno održati karantenu. Još nisu otvorili darove ispod bora. Odlučili smo to učiniti kad svi budemo ponovno kući zajedno.” “Dobra vijest je da je Rouge danas ponovno počeo hraniti na bočicu. Vrlo je snažan i naš je heroj”, dodaje dizajnerica. U listopadu je modni dizajner Philipp Plein po treći put postao otac. Rouge je Filipu treće, a Luciji drugo dijete, piše Hotnews.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje