Lisa Bonet podnijela je zahtjev za razvod nakon 18 godina braka s Jasonom Momoom, izvijestio je Associated Press. 56-godišnja glumica, čije je pravo ime Lilakoi Moon, podnijela je zahtjev za razvod od 44-godišnjeg Momoe na sudu u Los Angelesu.

Prije gotovo dvije godine par je objavio da se rastaje.

Prema papirima za razvod, razlog rastave Boneta i Momoe bile su nepomirljive razlike. Nijedan od dvoje bivših partnera nije tražio uzdržavanje.

Bonet i Momoa su se dogovorili oko podjele svoje imovine. Skrbništvo nad 16-godišnjom kćeri i 15-godišnjim sinom bit će podijeljeno.

Momoa je uglavnom poznat po ulozi u seriji “Aquaman” i seriji “Igra prijestolja”. Bonet je zvijezda serija The Cosby Show, Class Girls i Public Enemy.

Bonet i Momoa započeli su svoju vezu 2005. Njih dvoje su se vjenčali 2017. Prema dokumentima, do rastave je došlo u listopadu 2020., godinu dana prije službene objave. Sud će odlučiti o njihovom razvodu najmanje šest mjeseci nakon formalnog zahtjeva koji je podnio Bonet.

Momoi je ovo prvi brak, a Bonetu drugi. Glumica je bila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom s kojim ima kćer – glumicu Zoe Kravitz. Zoe je igrala ulogu Žene mačke u jednoj od posljednjih filmskih adaptacija Čovjeka Šišmiša.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje