Čarobne novogodišnje lampice ili ideje za ukrašavanje vijencima

Ideja sa svjetlima

Nova godina je vrijeme čuda i novih nada. Ovo je osjećaj posebne ugode. Vaš. Domaći i pravi.

Vrijeme je za vrući kakao i toplu dekicu uz dječju knjigu koja vraća lakoću i bezbrižnost. Harry Potter i Ginny Weasley. Čarobne žabe i Quidditch. A okus prosinca je slatko-kiseo, poput marokanske mandarine. Vedro je i sočno – mjesec koji čekaju odrasli i djeca. S težnjom i tjeskobnim iščekivanjem.

Čarobna svjetla ispod stola

Postupno, ljubazni čarobnjak pali svjetla u gradu, onako nestašan i zaigran. Slavlje je u zraku. Predosjećaj magije vas okružuje i nehotice vas tjera da vjerujete u najbolje.

U Novoj godini obiteljske veze postaju jače. Kućna toplina pruža toplinu Fahrenheita bez izgaranja. Ali što možete učiniti da dodate blagdanska svjetla u svoj dom? Evo ideja za.

Novogodišnji vijenci

Potrebno je vrlo malo da se čudo donese kući. Prekrasne jelove grane, kuglice i vijenci. Postoje mnoge varijante blagdanskih vijenaca. Na primjer, okvirni vijenac od debele žice bit će originalan dodatak vašem domu. Ili od novogodišnjih igračaka isprepletenih razigranim vijencem.

Novogodišnji vijenci s lampicama

spavaća soba

Vilinska svjetla na vijencima

Okvirne zvijezde

Originalan i jednostavan ukras. Zvijezda se od davnina smatra simbolom Božića i sreće. Što vas sprječava da vatrenu sreću donesete kući? Može se pričvrstiti iznad kreveta ili na ormar. Zvijezda će zasjati i stvoriti čaroliju kod kuće.

Zvijezde

Osnovni okvir

Namještaj

Zanimljivo rješenje za one koji to ne žele. Možete koristiti rasvjetu uz rub police ili stola. Također, ako postoji prozirni namještaj, onda je to dobra slučajnost. Omogućit će vam da pokažete svu čarobnu moć stakla.

Dekoracija namještaja

Iznad namještaja

Zdjele za vatru

Obiteljsko ognjište počinje na pragu. A kućni kamin je najbolji ambijent. Ali što učiniti kada ga nema? Jednostavno rješenje koje neće oduzeti puno prostora ni vremena. Ona je čarobna i tajanstvena. Dekoracija je duševna i topla.

Stolne vaze

Zdjele i čuture

Dekoracija od prozirnih kuglica

Lako je dodati malo sjaja kugli bez duše! Malo čudo u kući. Možete dotaknuti i, što će se svakako ostvariti. U novoj godini sve je moguće.

S loptama

Ukrašavanje grana

Izvrsna alternativa za ljude koji ne vole živa božićna drvca. Neobična odluka koja će obećati malo čudo tijekom cijele godine.

Podružnice

Kako dizajnirati grane

Blagdanske slike

Događaj koji mijenja sliku kuće jednom zauvijek. Smješta se s briljantnošću i dosljedno donosi osjećaj čuda. Samo ga treba upaliti i stan obasjava sablasna svjetlost. Kao obećanja nečeg prekrasnog. Novi.

Slikanje s božićnim drvcem

Uoči Nove godine nećete vidjeti djecu kako lijepe lišće na drveće. Pokušavam vratiti jesen. To vrijeme je prošlo. A zima dobiva zakonska prava na mećave, čarobni pjenušavi snijeg i promjenjiv karakter. Sve više djece uzbuđeno trči na klizanje i tobogan. U međuvremenu, odrasli kupuju darove za voljene i voljene osobe, pokušavajući s njima prenijeti komad topline.

Domaća vatra

Ali najvažnija magija događa se kod kuće. Iza čvrsto zatvorenih vrata. Buka, graja, novogodišnji štih. I vjera u dobrog, bjelobradog starca koji će cijeniti uspjehe u godini i neće se obazirati na loše ponašanje. Čudo se prikralo. Unutra je.

Dnevnici

S čunjevima

S božićnim igračkama

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki