Prava ljubav: Zaljubio se u samohranu majku i usvojio njezino šestero djece (SLIKE)

Njihova je romansa osuđena na propast, ili barem tako kažu skeptičari. Srećom, Tony i Lexi Thomas ih nisu poslušali te je ova ljubavna priča prerasla u nešto puno veće.

Pogledajte više:

Upoznajte se u aplikaciji za samce

Tony Thomas i Lexi upoznaju se na stranici za upoznavanje. Ovo se događa samo mjesec dana nakon što se Lexi, mama koja ostaje kod kuće, odlučila prijaviti na stranicu. U to je vrijeme živjela u Kentuckyju i imala šest sinova: Elijaha, 16, Isaiaha, 15, Ethana, 14, Sheldona, 12, Simeona, 10 i Iridiusa, 7.

Ljubav na prvi pogled

Par je počeo razgovarati preko interneta i njihova je veza ubrzo prerasla u nešto veliko. Naposljetku, Tony odluči odletjeti vidjeti Lexie i njezinu širu obitelj u Kentuckyju po prvi put.

Kad se vide uživo, odmah se zaljube jedno u drugo. Nitko od njihove rodbine i prijatelja ne vjeruje da će njihova veza uspjeti. Lexi je otkrila da im izgledi nisu bili naklonjeni zbog velike udaljenosti u kojoj žive i činjenice da ima šestero djece.

Pogledajte više:

Za Lexi je ovaj susret ČUDO

Tony također ima 21-godišnju kćer iz prekinute veze i donosi ozbiljnu odluku posvojiti Lexinih 6 dječaka. Papiri za posvajanje trajali su četiri godine nakon njihovog vjenčanja, a on je napokon i službeno postao otac dječaka.

Njihov biološki otac nikada nije bio u njihovom životu i djeca ga nisu vidjela od malih nogu, tako da je Tony pravi blagoslov u njihovim životima. Lexi je ispričala kako ga njezina djeca toliko vole da nisu ni trenutka dvojila hoće li ih on usvojiti.

Tony je sada u svim domovima djece kao otac. Jedno od djece čak je inzistiralo na promjeni srednjeg imena i prezimena u Tonijevo. Sretna obitelj trenutno živi na Floridi.

A u njihovoj velikoj obitelji pojavljuje se još dvoje djece – Lexi rađa dječaka i djevojčicu od Tonyja, o kojima se često brine njihovo šestero braće.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki