Tajne dobre forme glumice Reese Witherspoon

Koje su tajne dobre forme glumice Reese Witherspoon? Kako uspijeva održati formu i prošetati crvenim tepihom u ovoj prekrasnoj haljini samo tjedan dana nakon što je rodila svoje treće dijete? Lako je, samo slijedite savjete Haley Pomroy, držite se vježbanja i uživajte u životu. Pa ipak – koji su detalji otkriva Izdavačka kuća “Inspirations” koja je objavila hit knjigu Hayley Pomroy “Ključ brzog metabolizma”.

Reese Witherspoon, poznata nam iz kultnih filmova “Pravna plavuša” (2001.) i “Walk the Line” (2005.), gorljiva je protivnica brzih dijeta. Umjesto toga, lijepa glumica oslanja se na uravnoteženu i zdravu prehranu. Jede hranu za koju je sigurna da je čista i bez sintetičkih konzervansa, aroma i bojila. Kad god možete birati, organska hrana za sebe i svoju obitelj.

Jelovnik Reese Witherspoon sastoji se uglavnom od voća i povrća, kao i kvalitetnih izvora proteina, plus umjerene količine složenih ugljikohidrata. Reese također konzumira puno orašastih plodova i sjemenki, avokada i kokosa, kao dio svojih obroka ili u omiljenim smoothiejima, ali određenim danima u tjednu. Možete li pogoditi zašto?

Neka pravila u Reeseinoj dnevnoj rutini

Witherspoon su povezani s učestalošću obroka. Reese doručkuje 30 minuta nakon ustajanja i nikada ne preskače doručak. Jedite često – jedite pet puta dnevno, s uravnoteženim obrocima koji slijede faze “Ključa brzog metabolizma”. Ovo su samo dva od deset zlatnih pravila Hailey Pomroy, a Reese Utherspoon ih se strogo pridržava. Također večerajte rano ili nekoliko sati prije spavanja.

Reese vježba svaki dan, gotovo bez iznimke. Ponovno slijedeći preporuke Haley Pomroy za trening protiv faza Ključa za brzi metabolizam. Ona je među zvijezdama koje uživaju u teretani.

Hailey Pomroy nazivaju “krotiteljicom metabolizma”. Kvalitetnom hranom i uz određene preporuke za tjelesnu aktivnost potiče metabolizam svojih klijenata. Opet podložno principu tzv. cross-treninga metabolizma. Uz sve ovo, nemojmo zaboraviti da je kvalitetan san također vrlo bitan i glavni je princip koji utječe na mršavljenje i dobru formu.

Evo jednog od omiljenih recepata za uravnoteženi doručak Hayley Pomroy koji voli i Reese Witherspoon.

Potrebni proizvodi:

½ šalice nasjeckane crvene paprike,

četvrtina šalice nasjeckanog crvenog luka,

dva nasjeckana češnja češnjaka,

pola žličice svježeg ružmarina,

pola žličice svježeg timijana,

½ šalice batata narezanog na kockice,

jedna šalica nasjeckanog kupusa,

četvrtina šalice nasjeckanih gljiva,

malo soli, malo crnog papra i prstohvat crvene paprike.

Način pripreme:

Batat, češnjak, ružmarin i majčinu dušicu jednostavno prokuhamo u tavi s malo vode oko 20 minuta. Dodajte ostale sastojke pet minuta. Poslužite sve zajedno s dva pečena jaja i malo breskve.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki