Snažno prirodno ulje za tanku i tanku kosu

Ako primijetite da je postalo sve tanje, morate nešto učiniti. Preporučit ćemo vam da se pouzdate u snagu prirode tako što ćete sami napraviti ulje snažnog djelovanja.

Trebaš:

2 žlice ulja crnog kima

2 žlice amla ulja

nekoliko kapi eteričnog ulja

upute:

Pomiješajte sve sastojke, zatim razdijelite kosu i nanesite ovo ulje na cijelo vlasište i kosu. Nježno ga umasirajte kružnim pokretima i ostavite da djeluje 30 do 40 minuta. Na kraju isperite, šamponirajte i stilizirajte kao i obično.

Pogledajte više:

Zašto su ova ulja učinkovita

Ulje crnog kima bogato je hranjivim tvarima koje mogu pomoći u njegovanju folikula dlake, a zauzvrat obnavljaju rast kose. Sadrži omega-3 masne kiseline koje pomažu povećati cirkulaciju krvi u vlasištu, što zauzvrat potiče rast kose i smanjuje gubitak kose.

Amla ulje je puno vitamina C, a vitamin C pomaže vašem tijelu da apsorbira željezo, što je esencijalni mineral potreban za kosu i rast kose.

Pogledajte više:

Pravilna cirkulacija krvi iznimno je važna jer kada krv dotječe u vlasište, može aktivirati rast folikula dlake iznutra i potaknuti bolji rast kose iz korijena kako bi ona rasla snažnije i zdravije. Eterično ulje ružmarina može pomoći u promicanju bolje cirkulacije krvi u vlasištu kako bi se obnovila prorijeđena kosa, jer u određenim trenucima folikuli dlake ostaju neaktivni, a pravilna aktivacija može pomoći ponovnom rastu kose.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki