BEZ ŠEĆERA: Omiljeni desert Jennifer Lopez

Kako bi održale svoju figuru i izbjegle višak kilograma, poznate dame spremne su ojačati volju i zauvijek se odreći nezdravih grickalica i slatkiša. Victoria Beckham, primjerice, voli sladoled, ali ga nije jela više od 25 godina. Umjesto toga, pije frapee od voća i povrća i ponosi se svojim strukom i trbušnjacima.

Danas vam predstavljamo favorita – kremu koja ne sadrži šećer i pomaže u skidanju suvišnih kilograma!

Potrebni proizvodi za JLo’s kremu:

1 avokado

120 g kokosovog mlijeka

160 g svježih borovnica

100 g mješavine sirovih orašastih plodova

20 g soka od limuna

listići mente za ukras

Pogledajte više:

Način pripreme:

Avokado prerežite na pola i izvadite košticu. Važno je da je avokado zreo – to će desertu dati nježnost i lagani orašasti okus.

Ulijte kokosovo mlijeko u zdjelu za miješanje. Dodajte avokado i limunov sok. Ako želite da desert bude slađi, dodajte pola banane, ali imajte na umu da će to malo povećati sadržaj kalorija u desertu.

Tucite sve sastojke dok smjesa ne postane glatka. U ovoj fazi možete dodati malo cimeta, ekstrakta vanilije, mljevene kave ili kakaa – po želji. Operite i osušite borovnice, izmiksajte ih u blenderu.

Dobivenu smjesu ulijte u manju staklenku ili čašu. Stavite sloj krem ​​smjese, zatim sloj voća i ponovite dva puta.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki