Zašto muškarac ne želi pokloniti cvijeće: stručnjaci su naveli 4 moguća razloga

Mnoge žene s oduševljenjem se dive cvjetnim aranžmanima u specijaliziranim prodavaonicama, sanjajući da će im partner jednog dana pokloniti raskošan buket.

Ali ne žure se svi muškarci pokazati damama ovaj prekrasan znak pažnje.

Zašto se to događa?

Pogrešna reakcija

Vrlo je moguće da ste i sami pogrešno reagirali na cvijeće koje vam se nije svidjelo. Neke su žene izuzetno izbirljive, pa ne vole da im se poklanja jeftino cvijeće ili neukusne bukete.

Mnogi će muškarci nakon takve reakcije jednostavno prestati pokazivati ​​znakove pažnje. Čak i ako mislite da buket nije dovoljno dobar, nemojte pokazati svoje razočaranje. Inače, takva reakcija može povrijediti i uvrijediti muškarca, kažu stručnjaci.

cvijeće
Fotografija: © Belnovosti

Praktičan čovjek

Neki muškarci iskreno ne razumiju zašto poklanjati stvari koje su s njihove točke gledišta “beskorisne”. Radije daju značajnije darove koji mogu biti korisni.

U ovom slučaju morate delikatno razgovarati sa svojom voljenom osobom i objasniti zašto su vam znakovi pažnje važni.

Čovjek uopće ne smatra potrebnim dati ništa

Morate shvatiti da će se dostojan partner ponašati ispravno u početnoj fazi upoznavanja. Ali ako ste se zbližili bez razdoblja udvaranja, tada muškarac možda neće vidjeti smisao u darovima.

Stoga je iznimno važno birati samo one muškarce koji će vas moći lijepo paziti, kako biste se osjećali najbolje i najvrijednije.

Nedostatak sredstava

Nažalost, ponekad muškarci koji nam odgovaraju nisu u najpozitivnijoj financijskoj situaciji. U ovom slučaju ne pokazuju znakove pažnje zbog objektivnih okolnosti.

Samo vi možete odlučiti hoćete li nastaviti vezu s takvim muškarcem.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki