Ovi napitci će pomladiti svaku ženu stariju od 40 godina

Mnoge žene žele ostati lijepe, vitke i mlade. Možete zadržati svoju mladost hranom koju jedete. Ako u svoju prehranu uključite prava pića, tada neće biti poteškoća u postizanju željenog rezultata.

Znanstvenici su otkrili ljubitelje koje hrane i pića najviše jedu komarci

Čaj od listova maline

čaj

Čaj se pravi od listova maline, a ne od pekmeza od maline. Ovo je važno pojašnjenje koje će pomoći ženi da se pomladi. Ovo piće ima jedinstven okus. I drugo, čaj od lišća maline neće utjecati na težinu jer nije zasitan. Može se koristiti za ginekološke i urološke probleme.

Sastav lišća maline koji se može koristiti u pripremi čaja je magnezij, kalij i željezo. Zahvaljujući njima možete ublažiti bolove u nogama, ojačati mišićno tkivo reproduktivnih organa, riješiti se mučnine i “navala vrućine”. Zbog visokog udjela tanina smanjuju se i upalni procesi. I što je najvažnije: ovaj napitak potiče proizvodnju estrogena.

Recept: Jedna čajna žličica listova maline prelije se čašom vode, pusti da prokuha. Treba ga prokuhati 15-20 minuta. Nakon toga, tekućina se mora filtrirati kroz sito. Poslužite piće s medom ili nekoliko suhih voća.

Topla voda s limunom

voda

Voda je općenito vrlo zdravo piće. A ako ga pijete ujutro toplog, pa čak i s limunom, bit će izuzetno korisno za žene. Čaša ovog pića koristit će bilo kojoj dobi. Pogotovo nakon 40 godina. Činjenica je da se u ovoj dobi metabolizam usporava, pa će voda s limunom biti odličan pomagač u otključavanju metabolizma. Osim toga, povećava se proizvodnja leptina, hormona sitosti.

Međutim, ovo piće ima neke kontraindikacije. Na primjer, ne vrijedi piti s problemima s gastrointestinalnim traktom.

Šokantne FOTOGRAFIJE! Učitelj je pio 6 energetskih pića dnevno ne sluteći što će mu se dogoditi s jezikom

Zlatno mlijeko

zlatno mlijeko

Ovaj napitak nazivaju superhranom. “Zlatno” mlijeko ima izuzetno lijepu nijansu zahvaljujući dodatku bojila – začina zvanog kurkuma. Ali boja nije najvažnija stvar u ovom piću. Važno je mlijeko od kurkume, koje ima niz pozitivnih svojstava. Konkretno, normalizira hormone, ublažava neuroze i tužno raspoloženje i stabilizira san. Inače, bolje ga je piti navečer kako biste se smirili i sredili misli.

Mitovi o mršavljenju: Zašto brojanje kalorija i organska hrana nisu ključ za mršavljenje

Za pripremu “zlatnog” mlijeka potrebno je pomiješati 200 mililitara toplog mlijeka sa žličicom kurkume, dobro promiješati i moći ćete uživati ​​u ukusnom napitku./ zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih štiva za svakoga!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki