Zimnica u loncu: Vrlo ukusna krem ​​juha od kestena

Za sve ljubitelje jela nudimo zanimljivu ideju za zimnicu. Kesteni su također odličan izvor vlakana te stimuliraju rad crijeva i probavnog trakta.

Sastojci za krem ​​juhu od kestena:

200 g kestena

2 mrkve

1 režanj češnjaka

1 luk

1 žličica paprika

1 žličica bijeli papar

kocka povrtne juhe

Pogledajte više:

Način pripreme:

Filetirane kestene pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 220ºC dok ne počnu pucati. U tepsiju ulijte malo vode, toliko da pokrije površinu. Ovako pripremljene kestene lako ćete oguliti.

Oguljene kestene odvojiti. U tavi popržite luk dok ne postane proziran pa dodajte oguljenu mrkvu narezanu na kockice i kestene. Ulijte juhu. Kuhajte dok mrkva ne omekša. U juhu dodajte češnjak popržen na maslinovom ulju, pa smjesu propasirajte.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki