Kako osvijetliti ogledalo instalirano u kupaonici: nećete požaliti odluku – svi dizajneri to rade

Osvjetljenje ogledala u kupaonici ne samo da čini korištenje ogledala praktičnijim, već i dodaje estetiku interijeru.

Stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino, slaže se s ovom tvrdnjom, napominjući da pozadinsko osvjetljenje omogućuje stvaranje mekog i jednoličnog osvjetljenja koje ne stvara sjene i čini šminkanje ili brijanje ugodnijim.

Osim toga, pozadinsko osvjetljenje može poslužiti kao dodatni izvor svjetla u kupaonici, što je posebno zgodno prilikom čitanja (a što ako je to ono što radite dok se kupate u kadi), nanošenja kozmetike ispred ogledala i pri izvođenju drugi postupci.

Umjesto da nastavite pričati o tome zašto ogledalo u kupaonici treba osvjetljenje, predlažemo da naučite o metodama osvjetljenja.

Ogledalo
Fotografija: © Belnovosti

Skriveni put

Da biste to implementirali, morat ćete ugraditi svjetiljke u površinu ogledala.

Sa strane

U tom slučaju trebat će vam najmanje dva zidna svijećnjaka koja moraju biti postavljena s obje strane reflektirajuće površine.

Dvostruki način

Ova metoda uključuje ugradnju dvije bočne svjetiljke usmjerene na strane (gore i dolje).

Ranije je stručnjak podijelio preporuke o tome gdje postaviti ogledalo u kuhinji.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki