Za muškarce: 3 laka načina da je izludite u krevetu

Jedan od najvećih mitova je da samo muškarci žele, a ženama je to svojevrsna obiteljska obaveza. Pa, uz rizik da vas iznenadim, i dame su se napalile. Samo im se treba udvarati i uživati ​​u predigri. I ne može biti ništa manje uzbudljivo od samog seksa.

Pogledajte više:

Danas vam predstavljamo 3 stvari koje izluđuju žene u seksu:

Mnoge se žene žale da ih muškarci ne gledaju dovoljno u oči. Osjećaju se glupo ako on tijekom seksa zatvori oči ili samo gleda u dijelove njihova tijela, zbog čega se osjećaju kao komad mesa, a ne kao umjetničko djelo. Kontakt očima može biti jedna od najvrućih stvari tijekom seksa! Ne boj se!

Seks ponekad može potaknuti duboku, emocionalnu vezu, a žene mogu doživjeti emocionalnu . To znači da se tijekom snošaja oslobađaju stresa, prošlih povreda i emocionalnih rana, pa čak i plaču, postaju neuobičajeno zločesti i svakakvih drugih neočekivanih stanja. Vi, dragi muškarci, ne bojte se, već budite vjeran i lud partner u ovom emotivnom putovanju.

Pogledajte više:

Mnoge žene nemaju pojma da pate od višestrukog orgazma jer je većina muškaraca završila baš kad je ženi postalo dobro. Ostanite povezani čak i ako niste u erekciji kako biste mogli istražiti više ženske erotske prirode.

Neki muškarci misle da su im potrebni supertehnički trikovi da bi bili izvrsni ljubavnici, a to svakako pomaže. Ali većina dama žudi za vašim potpunim predanjem – više od bilo čega drugog, da rašire svoje tijelo, um i dušu pred vama.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki