Zima puna ljubavi – Kelsey kući nakon što je druge dame nazvala ‘Barbie i plastika’

Nakon ogromnog B&B pun ljubavi Sretno, možemo u potpunosti uživati ​​u ovoj zimi, prvoj sezoni Zima puna ljubavi. Ljubavna avantura od Guido, Benjamin, Saul, Edith i Marko je sada u punom zamahu, a to tu i tamo izaziva napetost između potencijalnih ljubavnih kandidata. To vrijedi i za švicarski snijeg kod Saula.

Agent za nekretnine Saul

Na početku programa upoznali smo 29-godišnjeg agenta za nekretnine Saula u Švicarskoj. Tamo s bratom vodi agenciju za nekretnine i prodao je mnoge kuće u okolici. Jedino što mu nedostaje u životu je fina žena. Kad prođe kroz registracije, odmah naiđe na niz frapantnih stvari.

Kao i njegova bivša Rafaella registriran, s kojom je bio u vezi pet godina. Tu je i gospođa koja kreira sadržaj za 18+. “Vidim barem dvije velike pozitivne strane”, zaključio je Saul gledajući video. Ipak, kaže da možda ima previše pune ruke posla s tim. Amy Rose je dopušteno posjećivati ​​na snijegu i njih dvoje su se sada potpuno pronašli. Bila je prva sudionica koja je ušla, a sada se osjeća najpoznatijom, zajedno s njegovom bivšom djevojkom Rafaëllom. Dame se također dobro slažu jedna s drugom.

Kelsey

Nakon što se vragolanskom trojcu pridružila i potencijalna ljubavna kandidatkinja Kelsey, odnosi su se ponešto promijenili. Dok je prvih dana u kući Saulovih bilo prilično ugodno, nakon večere atmosfera je pala na nulu. U nedavnoj epizodi vidjeli smo Kelsey kako bježi iz kuće rano ujutro kako bi dobila maloja vrijeme‘ imati. U kameru kaže: “Jako su fini u kući, ali jako različiti od mene. A to ponekad oduzima puno energije.”

Kada su Saula pred kamerom upitali o napetosti večeri, on objašnjava: “Kelsey je tako izravna. Ona kaže što misli. Mislim da je to dobra kvaliteta, ali jučer je malo izmakla kontroli. A onda su se pojavili zlobni komentari koji su me natjerali na razmišljanje: ne bi li moglo biti malo diplomatskije? Tada sam vidio stranu Kelsey za koju sam pomislio: to mi baš ne pristaje.”

Ravno naprijed

O čemu se razgovaralo te večeri? Dobro, Kelsey je navodno rekla Saulu: “Ne znam koliko dugo mogu izdržati jer sam stvarno okružena ljudima koji nisu moji ljudi.”

A Kelsey bi to također razjasnila drugim damama na suptilan način. “Počela je razgovarati sa mnom i Rafom o Barbie i plastici i da ona sve prirodno bio, a mi nismo, pa sam mislila da su to bili malo jaki komentari,” kaže Amy Rose. “Mislio sam da je to stvarno usrano, da tako kažem. Samo nemoj to raditi.” Joj!

I Saul je također pogođen time. “Oni su ‘moja’ vrsta ljudi,” kaže broker. Saul naposljetku bez ljutnje šalje Kelsey kući nakon što je rekao nekoliko stvari. “U redu je”, kaže kad ostane na trenutak sama ispred kamere. “Sada se čini vrlo dramatično s tim kukanjem. (…) Ali zapravo se osjećam jako dobro. To je samo JDB, Jammer De Bammer.”

Izvor: RTL Boulevard, Winter Vol Liefde | Slika: Video kadar Zima puna ljubavi

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki