Mandarine kao dio novogodišnjeg dekora

Citrusi i mandarine

Prije Nove godine uvijek želite nešto posebno: potajno željeni dar, neočekivanu sreću, ugodno iznenađenje od voljene osobe ili nesvakidašnju poslasticu. Duša čeka čudo i malo čarolije. Želim da moj dom bude nevjerojatno lijep i svečan i da miriše na mandarine i naranče.

Pa u čemu je stvar? Evo nekoliko ideja za to. Ostaje samo uzeti ga i učiniti, i čudo, neće moći proći i sigurno će pogledati u kuću gdje ga očekuju, a tu je aroma citrusa, borovih iglica i pikantnih začina.

Mandarine u vazi

Jednostavan raspored kriški naranče, štapića cimeta i zvjezdastog anisa smještenih u prozirnu posudu ispunit će vaš dom citrusnim mirisima i stvoriti blagdansko raspoloženje.

Neobična božićna jelka napravljena od češera, borovih iglica, cimeta, bobica oskoruša i agruma odvest će vas u bajkovitu šumu u kojoj miriše na naranču i slatkiše (cimet).

Božićno drvce od mandarina

Piramida božićnog drvca od jarko žutih limuna pružit će vam sunčano raspoloženje i osvježiti interijer.

Božićna drvca od citrusa

Na originalan način možete zamijeniti uobičajene šljokice vijencem limunovih grana i bobica.

Dekoracija stola za posluživanje

Ova kompozicija osvaja svojom jednostavnošću i originalnošću.

Kompozicije

Na stolu

Svijetli vijenac sočnog voća oduševit će oko i pružiti vam sunčano raspoloženje.

Vijenci

Dolje sivi tonovi u interijeru! Odmor bi trebao biti svijetao. Dodajmo malo boje čak i stepenicama.

Svijetle boje

Najprirodniji i najukusniji ukras.

Ukusna dekoracija

Takav lijepi vijenac na vratima podsjetit će sve ukućane i goste na nadolazeći obiteljski praznik.

Dodatak za vrata

Prozirna vaza ispunjena mandarinama, rowan bobicama i granama smreke, poput malog mirisnog svjetiljka, stvara atmosferu udobnosti i slavlja u kući.

Ovaj originalni vijenac od jelovih šapa, suhih kriški naranče, češera i suhog voća vrlo je svijetao i lijep – izvrsno rješenje za novogodišnji ukras.

Vilinska svjetla

Nevjerojatno ukusan miris mandarine, žute kapljice voća na snježnobijelom stolu, svijeće. Upravo takav može biti romantični doček Nove godine.

Zelena mandarina, narančasta naranča, žuti limun. Njihove jarke boje obasjat će prostoriju i ispuniti je toplinom, a snježne pahulje prošarane klinčićima urezanim na kori voća pretvorit će ih u mirisne novogodišnje kuglice.

Rješenje s bojom

Eko stil na božićnom drvcu. Fenomenalno, i nimalo dosadno.

Eko stil na božićnom drvcu

Mirisna kuglica mandarine i klinčića. Mmm… kakav miris!

Izvorni ukras za prozor. Perle nanizane na konac, poput komadića leda, kriške naranče, poput svjetla. Hladno i toplo. Zapanjujući kontrast.

Izgledaju li zaista ovi mali okruglići na granama božićnog drvca kao vesela sunca? Oni će kuću učiniti veselom i svečanom.

Osušene kriške naranče su gotove.

Pribor za drvo

Ovaj slatki ukras za stol jednostavan je i lagan za napraviti. Ukrasit će svako mjesto u kući i podsjetiti vas na nadolazeći praznik.

Čarobni kutak u kojem se oko veseli, mirišu slatke mandarine, a svi problemi se zaboravljaju, jer sve govori: Nova godina dolazi, sve će se promijeniti na bolje.

Mirisni kutak

Novogodišnji dekor od agruma stvara osjećaj pravog odmora u kući. Neobično je i svijetlo. Nije ga teško napraviti, samo je potrebno probuditi umjetnika u sebi. Neka vam definitivno uspije ove Nove godine.

Ugodna atmosfera

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki