Tigar – horoskop za 2023. Zeca: najtočnija prognoza

U 2023. ćete imati sreće: na kraju krajeva, godina Zeca je također označena kao godina Mačke – a tigrovi nisu ništa više od vrlo velikih mačaka. Sa svim pripadajućim navikama i životnim principima. Snažna volja, odlučnost i nevjerojatna radna sposobnost, uz naklonost zvijezda, otvorit će vam širok put mogućnosti za iduće godine – važno je znati zaletjeti se. Horoskop tigra za 2023. godinu pomoći će vam da pravilno rasporedite svoje snage i racionalno iskoristite mogućnosti koje vam pruža Zec.

Sadržaj:

Opći trendovi za 2023

Raditi, raditi i opet raditi, pa tek onda vladati, oslanjajući se na plodove rada i pošteno stečeni autoritet – to je glavno životno raspoloženje predstavnika ovog istočnog znaka. Ali za fantastičan naporan rad potrebno je dobro zdravlje i o tome ćete morati razmišljati, posebno u drugoj polovici mjeseca. Inače, iduće godine nećeš morati pobjedonosno marširati, nego puzati svom snagom, jadno stenjući i žaleći se na život.

Općenito, godina zeca bit će uspješna za Tigrove – ako budu pažljiviji prema onima oko sebe, posebno prema svojim najbližim i najdražim osobama. Oni će biti ti koji će reći prave riječi podrške i dati korisne savjete. Usput, također ćete morati naučiti slušati savjete.

Život će vas nekoliko puta staviti pred izbor: radikalno promijeniti svoju sudbinu ili ostati u trenutnoj situaciji. Morate djelovati prema instinktu: vaš unutarnji životinjski instinkt vas neće iznevjeriti.

Ljubavni horoskop

Ljubav u godini Zeca bit će sretna i obostrana ako ne budete previše ljubomorni i prestanete tražiti kvaku tamo gdje je standardno ne može biti. Što možete, ne želite sami sebi priznati, ali Tigrovi, uz svu svoju veličanstvenu snagu i širinu duše, znaju biti užasno sumnjičavi. I ranjivi poput djece. Ali vaša bitna osoba morat će obratiti pozornost na ovo. Točnije, pokušajte za životnog partnera izabrati osobu koja će vas razumjeti i neće vas povrijediti ni riječima, a još manje djelima.

Ali morate biti spremni na promjenu ljubavne sudbine, posebno za one koji već dugo planiraju ući u zakoniti brak – ali nešto vam stalno smeta.

Dakle: u godini Zeca horoskop vam savjetuje da konačno napravite ovaj odlučujući korak i prijeđete prag matičnog ureda. Svadbeno slavlje treba biti svečano, ne treba se štedjeti – ipak, trebaju biti prisutni samo najbliži. Ne razvodnjavajte radost jedinstvenog trenutka u životu prisutnošću daleke rodbine koju ćete na današnji dan vidjeti prvi i posljednji put.

Zdravlje

Ako radite u tako gustom rasporedu, kao što to rade Tigrovi, nije ni čudo da padnete od živčane iscrpljenosti ili se ozlijedite kod kuće zbog pretjeranog rada i posljedične nepažnje. Ali posjekotine i opekline u kuhinji ne mogu se usporediti s onim što se može dogoditi za volanom, kada umorna i iscrpljena osoba sjedne kako bi se vratila kući nakon posla.

Da biste izbjegli nevolje ove vrste, morate naučiti pronaći trenutke tijekom dana za opuštanje i odmor, uključujući i one aktivne.

Horoskop toplo preporučuje da se prisjetite dobrih starih vremena, kada je industrijska gimnastika bila obavezan dio radnog dana. Neće vam biti teško ustati od stola, napraviti nekoliko čučnjeva ili samo nekoliko puta prošetati hodnikom. Možete naučiti i vježbe disanja za koje ne morate nikamo ići, niti vam treba nikakva oprema.

Ako se ne naučite odmarati, očekujte pad imuniteta i pojavu alergija tamo gdje ih prije nije bilo. Medicinski horoskop Tigra za 2023. savjetuje da ne trčite u ljekarnu ni zbog najmanjeg razloga i da ne zlorabite lijekove. Najbolji lijekovi za vas ove godine su narodni. Biljni čajevi i dekocije ljekovitih biljaka pomoći će u očuvanju zdravlja, poboljšanju sna i čišćenju tijela od toksina.

Karijera i novac

Tigar će u godini Zeca dobiti sve što poželi. Ali pod koju cijenu? Ako ne želite izgubiti prijatelje, svađati se s obitelji ili raskinuti s voljenom osobom, bolje je ublažiti svoj žar. Vaša karijera je tu da ostane, a nitko nikada nije uspio prigrliti neizmjernost – a ni vi nećete, unatoč svojim dugim šapama s oštrim pandžama. Običan sustavan rad bit će mnogo plodonosniji od beskrajnih napada i žurbe. Bolje učiniti manje, ali bolje, nego puno, pa ispravljati greške.

Prvih šest mjeseci morat ćete jahati na planinu (pripremite se – planina će biti strma), ali onda će do Nove godine velike prugaste mačke juriti s vjetrom i radosnim raspoloženjem s ovog brda, a da ne naprave mnogo truda: novac će teći u vaše ruke.

Ako dođete na ideju o pokretanju vlastitog posla, bolje je započeti posao u proljeće ili jesen. U ovom trenutku će se zvijezde složiti na najuspješniji način i vaši će napori postati vrlo uspješni. Ali u isto vrijeme, morat ćete uključiti način spremanja neko vrijeme. To uopće ne znači prijelaz na kruh i krumpir, samo je za sada bolje ne kupovati luksuzne stvari.

Mjesečna prognoza za 2023

Ime mjeseca Prognoza astrologa
siječnja Ljudi još uvijek dovršavaju hranu i nastavljaju gledati, ali vi već nestrpljivo mrdate šapama i čekate da krenete na posao. Ali radno mjesto nije jedino mjesto gdje možete trošiti energiju. Svoj intelekt možete izoštriti križaljkama i zagonetkama (bit će i zabava za cijelu obitelj), a kod kuće uvijek ima nešto za raditi rukama, i muškarci i žene.
veljača Nema potrebe jurišati na metu kao grabežljivac na svoj plijen! Prvo, može šutnuti i onda će zadovoljstvo biti kako-tako, a drugo, pristup mora biti promišljen i planiran. Čak i ako dobijete jednostavan zadatak, riješite ga: možda postoji kvaka u tome. Naučite odabrati vrijeme za odmor na poslu kako se ne biste srušili kad prijeđete prag doma.
ožujak Opasno vrijeme kada se proljetni nedostatak vitamina može manifestirati u punom sjaju: letargija, pospanost, smanjena radna sposobnost. Horoskop tvrdi da će situaciju spasiti jelovnik bogat vitaminima, posebno zelje i kiseli kupus te jela od jetrica. Takva prehrana dat će vam potrebnu snagu da uspješno nastavite zimi započeti posao.
travanj Tigrovi se nikada ne osjećaju uskraćeni pažnjom suprotnog spola, ali sada ćete biti posebno traženi. Štoviše, vaša bivša ljubav iznenada će se obznaniti: pozivi, poruke, sastanci – razmislite: možda vam zvijezde daju drugu priliku da pronađete sreću s tom osobom? Ne vjerujte ljubavi na prvi pogled, obratite pažnju na detalje.
svibanj Vrijeme za kratki predah od aktivnog rada. Malo osame u prirodi, na obali rijeke, u šumi – ili samo šetnja parkovima. Minimalna fizička aktivnost, maksimalna kontemplacija i opuštanje. Ljeto će od vas zahtijevati napor i koncentraciju, stoga krajem mjeseca skupite snagu.
lipanj Nađite snage odustati od iskušenja početkom ljeta. Imat će različite oblike: vlasti će ponuditi dobar novac, ali zadatak će biti pretežak; ponudit će se isplativa ulaganja – ali to je prijevara. Ljubavni odnosi također neće biti bez zamki. Konačno, nikada, ni pod kojim okolnostima, ne vozite nakon što ste pili.
srpanj Došao je trenutak da udahnemo na vrhu planine, gdje je Tigar ciljano hodao šest mjeseci. Prije nego siđete, odlučite kojim ćete putem krenuti. Nekoliko staza vodi u planinu, a s planine se kao miševi razilaze na razne strane. Budite oprezni s izborom puta: možete potratiti svoju energiju, akumulirana sredstva i autoritet koji ste stekli u profesionalnom okruženju.
kolovoz Horoskop za kraj ljeta je gotovo savršen. Sve će biti tako dobro da ćete s vremena na vrijeme poželjeti uzviknuti: “Ovo se ne može dogoditi!” To se događa, a vi ste zaslužili ovu sreću. Usput, ovo je najbolje vrijeme za vjenčanje. Ako razmišljate o promjeni posla, odgodite to za iduću godinu. Ovo je više impulzivna želja nego namjerna odluka. Umor od godine uzima danak.
rujan Vrijeme je da se još jednom saberete i ublažite svoj žar. I dalje ćeš imati priliku biti moćni Tigar, kojeg poštuju i kojeg se boje – ali sada si samo sjajan predstavnik mačke, kojeg se voli, mazi po njegovom prekrasnom krznu i daje mu najukusnije komade za predenje. Isti oni za koje se ponekad morate boriti očnjacima i pandžama.
listopad Ponuda za prelazak na drugo radno mjesto može se pokazati dubljim testom: horoskop predviđa nakon takvog koraka preispitivanje onoga što je učinjeno prethodnih godina i, moguće, želju za stjecanjem drugog zanimanja. Početak učenja novih vještina ili usavršavanje starih može se poklopiti s novim projektima. Tigrovi mogu i vole učiti.
studeni Ovaj lagani pad aktivnosti objašnjava se ovaj put jesenskim bluzom i kraćim dnevnim satima. Jedite crveno povrće i voće te svakako provedite barem sat vremena vani tijekom dana – tako ćete dobiti pravu količinu ultraljubičastog zračenja. U ovom trenutku uzmite snagu iz komunikacije sa svojom obitelji – roditeljima, supružnicima, djecom. Svima će biti ugodno i korisno.
prosinac Skladan kraj uspješne godine, osjećaj blaženog umora i ponosa na razmjere učinjenog – glavni su osjećaji Tigra u prosincu. Pronađite mjesto u svojoj duši ovog mjeseca za svoje najbliže. U Novu godinu ne možete ući sami: topla okolina puna razumijevanja ključ je sreće u narednim godinama. Čuvajte se prehlada i ne prejedajte se za blagdanskim stolom.

Prognoza za ženu Tigar

Zvijezde obećavaju sklad u svemu – profesionalnoj djelatnosti, ljubavi, odnosima s prijateljima i kolegama. Horoskop Tigar za 2023. jedan je od najprosperitetnijih za nježniji spol u posljednje vrijeme. Bez obzira na godine, bit ćete okruženi pažnjom i ljubavlju. Pronađite način, ako je moguće, da odgovorite na ljubazno ponašanje prema vama; to neće proći nezapaženo.

Glavna stvar za Tigrice u godini Zeca je isključiti agresivnost i želju za dominacijom što je više moguće. Uzimanje jurišom, silom, napadom i drugim energetski intenzivnim metodama – ponekad izgleda impresivnije, ali u duši ćete doživjeti nelagodu. Pokušajte se prišuljati meti na mekim šapama, bez režanja ili pokazivanja prednosti. Time ćete izbjeći nepotrebne sukobe (oni, zapravo, nikada nisu potrebni) i zaoštravanje odnosa u vašem neposrednom okruženju.

Horoskop za muškarca Tigra

Pokazat ćete suštinu esencije tigra: bit ćete velikodušni i velikodušni, učinkoviti i produktivni, puni ljubavi i opraštanja. No, znajte se na vrijeme zaustaviti kako ne biste postali rastrošni i tada prebrojite svoje dugove kako ne biste uz velike bonuse zaradili živčanu iscrpljenost i kronični umor. Ljubav je zaseban razgovor: povjerenje je dobro, ali osobna zaštitna oprema nikada nikoga nije prevarila.

Najbolje aktivnosti kojima možete posvetiti slobodno vrijeme su ribolov, tjelesne vježbe (bazen i bicikl će vas napuniti snagom i poletom), čitanje klasične literature, izrada rukotvorina od drveta i gline. Manje računala i TV-a, bolje sjediti uz šalicu čaja i razgovarati s onim do sebe.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki