Sočna pileća krilca sa soja umakom i brusnicama na Air-fryeru

Savršene su za božićnu filmsku večer ili okupljanje s prijateljima. Brzo i jednostavno se prave sve dok slijedite recept korak po korak.

Potrebni sastojci za sočna pileća krilca:

1 kg pilećih krilaca

3 žlice soja umaka

6 žlica umaka od brusnica

1 žličica sušenog origana

2 češnja češnjaka, zgnječena

2 žličice paste od đumbira ili svježe naribanog đumbira

2 žlice biljnog ulja

Pogledajte više:

Način pripreme:

Osušite pileća krilca čistim ručnikom ili kuhinjskim papirom (tako ćete krilca postati hrskava). Zagrijte Air-fryer na 200C. Pomiješajte umak od soje, umak od brusnice, origano, češnjak, đumbir i biljno ulje u maloj posudi. Stavite pileća krilca u veliku zdjelu, pa ih prelijte smjesom.

Sve zajedno pomiješajte i dobro promiješajte da se pileća krilca dobro oblože. Stavite krilca u košaricu Air-fryera i pecite 15-20 minuta na 200C (ili 20-25 minuta na 180C ako su zamrznuta), okrećući ih napola, dok se ne ispeku i počnu rumeniti po rubovima. Možda ćete to morati učiniti u dvije serije, ovisno o veličini vaše friteze.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki