Horoskop zmaja za 2023. godinu Zeca: točna prognoza

Najmoćniji prema istočnom horoskopu, prolazi kroz život ne primjećujući prepreke. Uostalom, elementi su mu podložni, a više mu sile naklonjene u poslu i ljubavi. Međutim, godina Zeca natjerat će ga da donekle preispita svoja životna načela, smiri svoj vatreni temperament i pokuša se približiti običnim smrtnicima – to su isti ljudi. A horoskop za godinu Zeca donosi neočekivane zaključke: ispada da i zmajevi plaču. A utjeha im je potrebna ništa rjeđe nego drugima – samo je iz nekog razloga pokušavaju sakriti.

U ovom članku:

Opći trendovi za 2023

Kada sve dolazi prelako i postaje model života, bilo kakve poteškoće i prepreke tjeraju vas u stupor. Otprilike isto će se dogoditi Zmajevima 2023. godine. Ovakvo stanje stvari ne biste trebali shvatiti kao neprijateljski stav prema vama od strane zaposlenika, rodbine, prijatelja – i cijelog svijeta!

Samo niste znali da problemi postoje, da posao ponekad zna biti rutina, a ponekad je potrebno steći autoritet od drugih: ne možete se osloniti na sreću i pomoć zvijezda.

Ako vam Zmajev horoskop za 2023. savjetuje da zasučete rukave i marljivo radite, ponizite svoj ponos, neka bude tako. Vaša karijera u bliskoj budućnosti ovisi o tome koliko je godina produktivna.

Općenito, moramo se boriti na svim frontama – i na osobnim. Ljubav ne dolazi lako; ponekad se za nju morate boriti. Tako naučiš puno novih i zanimljivih stvari kada se ispostavi da srebrni pladanj na kojem leže darovi sudbine ne traje vječno. No, vaš će trud biti primjereno nagrađen – samo trebate pričekati kraj godine.

Ljubavni horoskop za 2023

Možda vam se čini da nije sve u redu i krivo, i jednostavno ne možete pronaći tu jednu osobu – ali horoskop vam savjetuje da malo bolje pogledate sebe. Jesu li osobne kvalitete razlog zašto veze ne funkcioniraju? Sebičnost i želja da u prvi plan stavite sebe, svoju voljenu osobu, svoje interese i sklonosti aktivno će štetiti na ljubavnom planu.

Ali samo trebate smiriti svoj gorljivi temperament, suzdržati se od nepromišljenih i oštrih izjava, pokušati razumjeti osobu, umjesto da mu namećete svoje mišljenje i pjenite na usta da dokažete da ste u pravu. Zmajevi ne razumiju da ponekad njihov stav, čak i uz najjaču ljubav, može spaliti voljene osobe. Stoga svađe i sukobi neće biti rijetkost – barem prvih šest mjeseci.

Moramo pokušati ostaviti po strani naše liderske ambicije i ne projicirati želju da budemo na vrhu života u raznim manifestacijama.

Često će partner cijeniti slabost i spremno će svoj prsluk izložiti gorkim zmajevim suzama. Nakon ovoga će vam oboma biti lakše: shvatit ćete koliko je dobro kada imate kome plakati, a osoba pored vas će vas bolje poznavati – i još više voljeti.

Najskladniji bliski odnosi bit će u jesen. U ovom trenutku možete razmišljati o braku i rađanju djeteta. Glavno je ne izgubiti tanku nit koju ste pronašli i ne postati ponovno sebičan.

Zdravlje

Nikakvi živci neće biti dovoljni – ovo je Zmajev horoskop za 2023. u nekoliko riječi. Koliko god tužno bilo primijetiti, nemogućnost organiziranja pravilnog odmora rezultirat će prenaprezanjem, a ako se ne poduzmu potrebne mjere, onda živčanom iscrpljenošću.

Stoga, čim se primijeti da vas sve živcira, sve češće pokazujete agresiju prema drugima, jako se umarate, a pritom vam radna učinkovitost naglo opada – vrijeme je za još jedan kraći odmor, isključivo radi zdravlja . I bolje ga je provesti u nekoj pokrajini, u sanatoriju ili rekreacijskom centru usred šume, na obali rijeke ili jezera.

Blizina prirode, tišina, jednostavne vježbe disanja – to je sve što je potrebno da se živci oporave. Ali pokušaj opuštanja uz pomoć alkohola je loša ideja. Jako loše.

Prognoza novca i karijere

Financijska situacija Zmaja može se opisati frazom “ponekad prazno, ponekad debelo”. Ali do kraja godine naučit ćete upravljati tim hirovitim novčanim tokovima, prevladavajući nedostatak novca i mudro upravljajući dobivenim dividendama.

Nećete se moći osobito obogatiti, ali investicija će se isplatiti ako se suzdržite od besmislenog trošenja i kupnje. U prvoj polovici godine bolje je uopće bez skupih akvizicija, nisu na vrijeme. A pred kraj godine mogući su bonusi, darovi, napredovanja s povećanjem plaće – tada možete malo olakšati dušu. Ako imate djecu, većinu novca potrošite na njih.

Mjesečna prognoza za 2023

Mjesec Prognoza astrologa
siječnja Zmajevi početak godine ne mogu nazvati radosnim, bez obzira na sve. A sve zato što je prošle godine potrošeno puno energije, a glavne unutarnje snage potrošene su na vatromete i salute, vanjski prikaz i druge, kako se pokazalo, nevažne stvari. Ako predugo odbijate vidjeti probleme, oni će vas sustići i zapetljati se u vašim nogama. Prekoračenje neće uspjeti, moramo ih riješiti
veljača Malo truda – i sve će uspjeti! Zima će, kao prvo, dati nove ideje o tome što je uspjeh i kako ga postići, a kao drugo, otkrit će dosad nepoznate osobine vašeg karaktera. Horoskop upozorava: možda vam se neće svidjeti sva ova svojstva – ali glavna stvar je da proučavate sebe. To će pomoći u poboljšanju odnosa kod kuće i na poslu. Bit će sukoba, ali svađa je drugačija od svađe
ožujak S početkom proljeća poželjet ćete toplinu, ljubav – i malo lijenosti. Međutim, zvijezde preporučuju upravo suprotno. Prva proljetna toplina može biti vrlo varljiva – daleko od bezoblačnog, a kasniji rastanak može biti bolan. Ali ipak morate više vremena posvetiti poslu: potrošena energija će djelovati na vaš autoritet
travanj Umjesto jednog velikog odmora, bolje je da ga Zmaj uzme i podijeli na nekoliko dijelova. A prvi bi trebao biti u travnju: idite na mjesto gdje još nema pompe u odmaralištima, ali je zrak još uvijek isti ljekovit, a palme su zelene. Ovaj predah pomoći će vam da se nosite sa stresnim ritmom svog života. Godina neće biti laka, ali akvizicije će također biti vrijedne – glavne su karijera i iskustvo
svibanj Krajem proljeća bolje je prijeći s kućne dokolice na vanjske aktivnosti. Izvadite bicikl iz garaže, konačno kupite pretplatu na bazen ili fitness (tamo ćete najvjerojatnije upoznati svoju buduću ljubav), obiđite izložbe – nakon toga će vam posao biti lakši. Daleka putovanja pridonijet će kreativnom radu, moguća su poslovna putovanja s obukom
lipanj Horoskop Zmajevima koji planiraju otvoriti vlastiti posao savjetuje da s početkom ljeta zgrabe sreću za rep – i to što čvršće. To će zahtijevati ne samo snagu i živce, već i financijska ulaganja. Ne bojte se, zvijezde su se posložile najpovoljnije moguće, pa možete riskirati s dizanjem kredita. Općenito, ovaj mjesec će označiti prekretnicu u vašoj karijeri, a možda i novi posao.
srpanj Misli o umoru, tjeskobi i depresiji posjetit će one koji se ne žele ili ne znaju odmoriti i odvratiti od posla. Čak i najzanimljivija aktivnost može postati zamorna ako joj se potpuno posvetite. Stoga se morate naučiti nositi s umorom, smiriti se i osloboditi se tjeskobe. Možete posjetiti psihologa kako biste saznali uzrok ovakvog stanja – ali on će vam savjetovati da se samo odmarate
kolovoz Samo ljeto završava u ljetu, a ne život. Ali teško je to objasniti kategoričnom Zmaju, pogotovo ako se u ovom trenutku dogode neki kvarovi. Preuveličavat ćete razmjere nevolja i pokušati od njih napraviti tragediju. Iako je bolje govoriti o incidentima: izraženi problemi postaju vidljiviji. Možete čak i razgovarati sami sa sobom dok stojite ispred ogledala
rujan Želja za alkoholom može biti teško ljetno nasljeđe, ali ćete je bez problema prevladati, opet se uključiti u tok posla i osjećati se kao na konju. Ako se sprema praznik s gozbom, odaberite najlakša pića i jasno postavite granicu za sebe: ovoliko – i ni kap više. S početkom jeseni trebat će vam trijezan um i sposobnost kritičkog razmišljanja.
listopad Duga veza konačno će završiti odlaskom u matični ured, iako rođaci možda neće odobriti izbor. Ali, na kraju, to je tvoj život! Horoskop obećava mnogo godina sretnog braka i harmonije u osobnim odnosima. Za Lonely Dragons je bolje da malo pričekaju – glavni događaj će se dogoditi malo kasnije. Zdravlje će zahtijevati pažnju: živčana iscrpljenost prethodnih mjeseci oslabit će imunološki sustav
studeni Potkraj godine život će nalikovati rijeci koja se približava utoku u more. Prividna punoća vode – ali u isto vrijeme glavni kanal će se podijeliti na mnoge pritoke. Tako ćete raspršiti svoje snage, nesposobni odrediti glavne ciljeve i ciljeve. Na kraju, horoskop savjetuje da se prepustite struji – odvest će vas na velike otvorene prostore na pravo mjesto
prosinac Stalna gnjavaža će prestati, ali se odnosi s kolegama neće u potpunosti poboljšati – i šefovi će biti zadovoljni, ali će zaposlenici osjećati da ste skorojević i arogantna osoba koja previše zahtijeva od drugih. Svaka pohvala upućena vama izazvat će zavist. Naučite se apstrahirati od ove negativnosti i odbaciti tamnu energiju drugih ljudi

Astrološka prognoza za ženu

Tijekom cijele godine žene Zmajeve obuzimat će strast za skupim i neopravdanim kupnjama. Unatoč činjenici da za njih neće biti dovoljno novca, a rodbina i prijatelji ne odobravaju takav odnos prema novcu. Horoskop savjetuje da zastanete i razmislite prije kupnje nečega što vam trenutno nije najpotrebnije, ali čija cijena očito prelazi granice kupovne moći. Ako baš ne možete podnijeti, krenite u shopping za vrijeme sniženja i akcija.

Općenito, ova godina za vas neće biti mirna. Tijekom napada samokritičnosti donosit će se nepromišljene odluke – na primjer, odrezati dugu kosu ili napustiti stari posao. Ali ako pletenice izrastu, tada se djelo neće pojaviti samo od sebe, a još manje dobro.

Glavna stvar je kontrolirati se i ne pretpostavljati da se problemi običnih smrtnika ne tiču ​​Zmaja. Tužno je, ali ni ti nisi vječan i moraš provesti dug život s tim vrlo jednostavnim ljudima.

Horoskop za muškarca

Ovo vrijeme može postati test snage za čovjeka Zmaja. Iako mu je Zec općenito naklonjen, vlasniku godine se mnoge karakterne osobine možda neće svidjeti. Zmajev horoskop za 2023. obećava puno nevolja – ali pozitivni događaji ipak će se događati češće.

Glavna stvar je unutarnji sklad (ne brkati s egocentrizmom i samopouzdanjem). Vaši najbliži pomoći će vam da postanete svoji i riješite se svojih nedostataka prije nego što postanu poroci. Izbjegavajte slučajne veze – zbog njih možete izgubiti ne samo energiju, već i dobiti vrlo specifične reputacijske rizike i financijske troškove na koje očito niste računali početkom godine.

Ugodne sitnice, mali pokloni voljene žene i iznenađenja, bilo da se radi o lijepoj poslovnoj bilježnici ili simpatičnoj rođendanskoj čestitki, bit će od velike važnosti za duševni mir.

Priroda je ljepota koja je vječna i blizu. Naučite joj se diviti i pronađite podršku u njoj.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki