Koliko koštaju najskuplji hamburgeri na svijetu i što je uključeno u njih?

Hamburger je popularna vrsta brze hrane koja je vrlo popularna.

Obično se sastoji od peciva, prženog mesa, povrća i umaka.

Čini se da tako jednostavan skup sastojaka ne može biti skup. Ali postoje varijacije jela koje mogu probati samo bogati ljudi.

Koji su najskuplji hamburgeri na svijetu?

1. Možda je teško oboriti rekord jela koje se zove Fleur Burger. Poslužuje se u jednom poznatom američkom restoranu. Cijena takve elitne brze hrane je oko 5 tisuća dolara.

Činjenica je da hamburger sadrži vrlo skupe sastojke.

brza hrana
Fotografija: Pixabay

Dakle, kuhari u recept dodaju najskuplje gljive – tartufe. Da ponuda bude još slađa, najskuplji hamburger poslužen je u “društvu” uz finu bocu vina.

2. U glavnom gradu Velike Britanije možete uživati ​​u hamburgeru koji košta više od tisuću i pol dolara. Unatoč tome što je ovaj burger na drugom mjestu liste, sastojci su mu “skuplji”.

Dakle, kuhar dodaje crni kavijar i jestivo zlato kako bi zadivio svoje kupce.

3. Još jedan američki restoran poslužuje hamburger koji košta više od 750 dolara. Kotlet brze hrane napravljen je od najelitnije vrste govedine.

Sadrži i takvu deliciju kao što je jastog.

Nudi ukusnu brzu hranu uz bocu gaziranog pića.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki