Kako kuću održavati urednom prema mišljenju dizajnera interijera

Dizajner interijera otkrio je tri trika za one koji žele održavati dom urednim, ali nisu baš vješti u čišćenju. Briellyn Turton iz Sydneya dijeli savjete o tome kako svoj dom održati elegantnim i urednim na svom TikTok kanalu, @studiobrie.

Brie, koja je osnivačica Studio Brie, napisala je isječak kao naslov: “Vodič za dizajn interijera za neuredne djevojke!” (vodič za pospremanje za neuredne djevojke).

Pokrećući isječak koji je skupio više od 100.000 pregleda, rekla je: “Ako volite dizajn interijera, ali niste baš najurednija osoba, onda ste na pravom mjestu”, i otkrila prvi pravilo: pravilo tri spavaće sobe .

Trebaju nam tri različite kutije za tri različite vrste stvari koje znam da ste ostavili na noćnom ormariću. Broj jedan je zapis stvari koje su trebale biti tamo. Dakle, na mom noćnom ormariću, ovo je sprej za sobu i tanjurić za moj zaručnički prsten. The broj dva je manji tanjur za last minute stvari koje sam zaboravio skinuti, poput naušnica ili kopči za kosu. Kraj, ladica broj tri mala je ladica na vrhu vašeg noćnog ormarića za odlaganje svih nasumičnih stvari koje su se tamo nekako nakupile“, kaže.

Drugo pravilo ima veze s ormarićem u kojem čuvamo hranu u kuhinji. Dizajnerica interijera predlaže da ne prebacujemo sve što kupimo iz njihove ambalaže u kutije ili staklenke i zdjelice.

Treći i posljednji hak tiče se naših ormara s odjećom i načina na koji je vješamo. Zapravo, odakle ih vješamo.

“Želim da dođeš do točke kada ćeš uvijek imati kutiju dodatnih vješalica na dnu svog ormara”, rekla je. “Ako imate prekrasan set odgovarajućih vješalica za kapute, bit ćete više motivirani skupiti svoju odjeću i vratiti je u ormar. Možete ih čak i uskladiti bojama dok ste već kod toga.”

@studiobrie Vodič za dizajn interijera za neuredne djevojke! #interiordesignhacks #interiordesigntips ♬ originalni zvuk – Brie Turton dizajnerica interijera

Brojni su komentari ispod njezinog videa, ali i reakcije njezinih pratitelja, a većina njih napominje kako su im njezini savjeti uvelike pomogli pa da sada mogu lakše kuhati ili bez problema pronaći odjeću koju traže.

marieclaire.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki