17x najboljih darova za Božić

Još uvijek tražite najljepše i najoriginalnije darove koje biste dobili, poklonili ili zatražili ispod božićnog drvca? Naveli smo nekoliko prekrasnih darova za vas:

Molton Brown

Svečana zbirka od Molton Brown lijepa je svake godine. Kako je lijepa ova božićna kuglica s gelom za kupanje u ograničenom izdanju mirisa Čudesne mandarine i začini. Topao začinski citrusni miris inspiriran pravljenjem – da – božićnog pudinga!

Svečana kuglica – 17 € (75 ml)

NÉONAIL

Nanošenje nail arta komplicirano? Ne sa Stamping Nail Art Setom NEONAILL. Uz pomoć stampera možete utisnuti prekrasne uzorke na nokte. Lako to radi!

Set za žigosanje noktiju – 32,99 €

Carski parfem

The Kraljevska kutija po Carski parfem je dragulj za ispod božićnog drvca. Kraljevsko plava kutija sadrži parfem s ekstraktom Blue Diamonda od 30 ml, gel za tuširanje od 100 ml i losion za tijelo od 40 ml. Blue Diamond sadrži dragocjeni assam oud, pažljivo čuvan izvor koji raste samo u određenim dijelovima Indije i mukotrpno se vadi iz stabala agarwooda. Kako ukusno!

Kraljevska kutija – 139€

Republika mirisa

The Albus Noctis-kaar se sastoji od kombinacije bugarske ruže i ouda. Svijeća je izrađena od 100% prirodnog sojinog voska, dobivena iz održivih izvora za višekratnu upotrebu i lijepo gori. Što još želiš?

Albus Noctis – 35 € (220 grama)

Početak golfa

Nova godina često je početni signal za stjecanje novih iskustava. Naš savjet: naučite igrati golf! Uz početnički tečaj golfa, netko nauči osnovne vještine ovog zabavnog sporta, kao što su putting, chipping, bacanje, bunker udarci i zamah. Početni tečaj možete ocijeniti na golf.nl, ali također možete naručiti poklon bon od 25 eura – koji se može iskoristiti u više od šezdeset golf klubova u Nizozemskoj – s kojim netko može kupiti početni tečaj.

JAČI

Vježbanje postaje deset puta zabavnije u novoj, lijepoj sportskoj opremi. Ova prekrasna baršunasta majica s kapuljačom od Jače nije samo lijepo ružičasta, već je i udobna i topla. To nas veseli!

79 eura

Cybex

Adriana Lima i Kelly Piquet već su obožavatelji, a sad smo i mi. Cybex nedavno je lansirao svoje najnovije izdanje kolica: La Parisienne. Izdanje La Parisienne dostupno je za kolica CYBEX Platinum PRIAM, e-PRIAM i MIOS, kao i za nova luksuzna putna kolica COŸA, dječju autosjedalicu CLOUD T i dodatak PLATINUM FOOTMUFF. I budimo iskreni: koliko su lijepa ova kolica?

salon

Kako je lijep ovaj satenski kućni ogrtač s potpisom iz salon? Ovaj kućni ogrtač je laskav i vrlo udoban zbog ultra-meke tkanine. Štoviše, ovaj kućni ogrtač također je izrađen od 100% recikliranog poliestera. Zabavno je davati i primati!

salon
80 eura

Primark

Pčela Primark možete pronaći najljepšu odjeću, najfinije kozmetičke proizvode i prekrasne predmete za interijer. Tamo možete otići i po prekrasne božićne ukrase. S ovim stolnjakom vaša će kuhinja odmah izgledati puno ugodnije!

Stolnjak – 12€

ghd

The curve creative curl wand iz ghd je jedan kroz koji treba proći. S ovim alatom stvaranje prekrasnih kovrča postaje povjetarac. Šest toplinskih senzora kontrolira temperaturu uvijača, omogućujući vam da ukovrčate kosu bez oštećenja pramenova. Posebno za Božić, figaro dolazi i u lijepoj torbi.

219 eura

HERMES

Ruževi za usne iz limitirane kolekcije jesen-zima 2023 HERMES imaju vrlo visok wow faktor. Šareni crni tonovi puni su i duboki, ostavljaju suptilan sloj i daju vašim usnama sjaj i njegu. Naš favorit? To je stvarno Rouge Bruni.

Rouge Bruni – 73€

Slatkiš s lubanjom

Uz trajanje baterije od 50 sati, brzo punjenje i uklanjanje buke, ove Acid Snow CAMO iz Skullcandyja idealne su slušalice. A onda je to i prizor za vidjeti.

239,99 €

bloomon

Bez prekrasnog božićnog vijenca vaš Božić nije potpun. Nešto tako bloomon razumije sve predobro. Ovaj Vesele boje Vijenac je ukrašen suhim cvijećem kao što je smilje i lavanda, tako da može lijepo dugo visjeti. Razveselite sebe ili nekog drugog ovim prelijepim oku!

Vesele boje – 61,95 €

dermalogica

Dobra hidratacija nije nepotreban luksuz, pogotovo zimi. Ovaj lijepi paket za hidrataciju u pokretu od dermalogica sastoji se od hidratantnih dodataka Daily Milkfoliant (13 g), Circular Hydration Seruma (10 ml), Skin Smoothing Cream (15 ml). Ukupna vrijednost paketa je 59 €, ali posebno za blagdane sada možete dobiti ovaj paket za 58 €.

58 eura

PinkGellac

Upotpunite svoj party look prekrasnim svjetlucavim noktima. Ovaj Reflektirajuća šuma gel lak od Pink Gellac je jedan za ponos. Podignite svoju igru ​​lakiranja noktiju na višu razinu s ovim prekrasnim lakom!

16 €

Tingly Teds

Ed Sheeran baš i ne sjedi mirno. Pjevač niže hit za hitom i ima vlastiti brend ljutih umaka Tingly Ted’s. To nije sve, jer brend lansira potpuno novu merchandise kolekciju. Kako je lijepo ispod bora dobiti košulju, kapu ili duo pack?

Majica sa snopom umaka – 33€

Igre

Istraživanje One4all Gift Card pokazuje da 90% ispitanika slavi Božić. Gotovo tri četvrtine (72%) ljudi Božić provodi u krugu uže obitelji. Od ispitanika, 46% ispitanika izrazito je vezano za tradiciju. Najvažnije tradicije? To uključuje zajedničko jelo (najpopularnija je gurmanska hrana), raspakiranje darova, kićenje božićnog drvca i igranje igrica. Dakle, ako ne znate što pokloniti članu obitelji ili prijatelju, uvijek je dobra ideja pokloniti One4all Gift Card.

Slika: Stock Adobe

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki