Cindy Crawford: Ne biste trebali štedjeti na maslinovom ulju u prehrani

Unatoč svojih 57 godina, top model 90-ih, a danas poslovna žena, Cindy Crawford može se smatrati dostojnim uzorom – ima duge noge, snažnu karizmu i, očito, dobro pamćenje.

No, zvijezda nije baš sklona otkrivati ​​svoje tajne kako održava formu, vjerujući da liječnici svakome mogu dati dragocjen savjet. Pa ipak, britanski su mediji uspjeli “složiti” njezin plan prehrane analizirajući Crawfordove izjave u raznim emisijama.

Humus i povrće kao međuobrok

Povrće tijelu daje vlakna, minerale, vitamine i druge hranjive tvari. U isto vrijeme, oni sadrže minimum kalorija. Humus se pravi od slanutka, koji je bogat proteinima.

„Pazite li na svoju figuru? Umjesto kave i keksa, glad utažite zdravim doručkom’, savjetuje Cindy.

Veliki broj salata

Na jelovniku zvijezde uvijek su salate, od onih jednostavnih, poput sezonske rikule, do egzotičnih, poput salate od lišća zelenog čaja. Glavna stvar je više povrća i, naravno, majoneza i kobasice su isključeni. Ali na maslinovom ulju ne treba štedjeti: u kombinaciji sa začinskim biljem opskrbljuje tijelo hranjivim tvarima i pospješuje probavu. Zdravlje i vitkost – dva u jednom.

Hrana s niskim glikemijskim indeksom

To uključuje povrće bez škroba, mahunarke, cjelovite žitarice, orašasto voće, bobičasto voće. Izvori proteina poput pilećih prsa, puretine, ribe, tofua i jaja također su na popisu. Mliječni proizvodi uključuju grčki jogurt, svježi sir i mlijeko s niskim udjelom masti. Tijelo ih polako probavlja i apsorbira, što rezultira postupnim i stalnim otpuštanjem glukoze u krv. Kao rezultat toga, Cindy ostaje puna energije tijekom dana.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki