Ovi simptomi tijekom seksa ukazuju na rak

Rak je jedna od najpodmuklijih bolesti koja može dugo ostati neotkrivena jer simptomi ne moraju biti jasno izraženi.

Rak želuca može se rano dijagnosticirati prema određenim znakovima

To onemogućuje pravovremeni početak liječenja, a ishod može biti smrtonosan. Zato je dobro obratiti pažnju na sve signale koje nam tijelo šalje.

Teško da bi itko mogao pogoditi, ali postoje simptomi raka koji se manifestiraju tijekom seksa. Zato treba obratiti pozornost i na nelagodu tijekom odnosa.

4 simptoma koji ukazuju na rak kože

Prema liječnicima, bol i peckanje tijekom erekcije ili ejakulacije mogu signalizirati rak prostate. Mogu postojati i poteškoće s postizanjem ili održavanjem erekcije, krv u sjemenu i smanjenje volumena sperme.

Liječnici objašnjavaju da bol uzrokuje tumor koji vrši pritisak na obližnje organe i tkiva. Međutim, kako bolest napreduje, bol se može proširiti na zdjelicu, donji dio leđa, rebra ili gornji dio bedara, kao i na kosti.

Osim toga, znakovi raka prostate su učestalo mokrenje, otežano mokrenje, slab mlaz mokraće i osjećaj da mjehur nije potpuno prazan./Zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki