Lizzy van der Ligt dijeli stvari koje morate imati za ovo festivalsko ljeto

Ljeto je u punom jeku, a to znači da je i festivalska sezona u punom jeku! Nadolazećeg vikenda bit će vrijeme za Lowlands, a ima još bezbroj drugih festivala u našoj zemlji. Možete li biti inspiracija za svoju odjeću ovog ljeta? Lizzy van der Ligt dijeli koja tri artikla ne bi smjela nedostajati u vašem ormaru.

Lanac tijela se vratio

Lizzy krasi zajedno sa lišće Yuki Kempees naslovnica ljetnog izdanja Grazije. Tijekom snimanja naslovnice iskoristili smo priliku i pitali modnu stilisticu koja su tri artikla prava must have za ovo (festivalsko) ljeto. I, ona ima jasan odgovor na to. “Mislim da svjetlucavi korzet, predimenzionirane boyfriend traperice i lanac za tijelo”, kaže Lizzy. “Lanac tijela… Je lanac tijela leđa?” – pita Yuki. “Vratilo se“, potvrđuje Lizzy. “Lanac tijela je natrag“ Yuki se smije. Mi volimo!

@grazia_nl

Ljeto se vratilo! ☀️ Možete li poslužiti inspiracijom za svoju odjeću ovog ljeta? Lizzy van der Ligt otkriva koja tri artikla ne bi smjela nedostajati u vašem ormaru. ✨ #lizzyvdligt #fashion #fashionstylist #fashiontrend #festivaltrend #summertrend #yukikempees #vakantie #grazianl #foryoupage

♬ originalni zvuk – Grazia Nizozemska

Ljetni favoriti

Najnovija Grazia u potpunosti je posvećena festivalima i ljetne vibracije. Dovoljan razlog da pitate naše zvijezde naslovnica o njihovim ljetnim favoritima. Brzo se dogovore oko omiljene destinacije za odmor: “Ibiza, Španjolska”. Ipak, za idealan ljetni izlazak ostaju u svojoj zemlji. “Plovidba brodom kroz Amsterdam, s ukusnim zalogajima i stvarima”, dijeli Lizzy. I Yuki se u potpunosti slaže: “Vau, dobra.”

Piće i ples

Yuki će ovog ljeta biti na mnogim festivalima s Kris Kross Amsterdam. Koji im je najdraži ljetni hit, lako je pitanje. “Kako ti Samba – Kris Kross Amsterdam”, rekao je glazbenik. “Da istihm,” dodaje Lizzy kroz smijeh. Ali koje festivale njih dvoje radije posjećuju? Za Yuki ovo je Mysteryland, a za Lizzy Tomorrowland. “Opa, tamo idemo”, dodaje oduševljeno. Koje piće tamo preferiraju? “Peanut Colada”, za Yuki i “Gin and Tonic”, za Lizzy. Što se tiče outfita, Yuki je najdraža “bluza lijepe boje”, a Lizzy “sve lijepo i kratko”.

Slika: Kee & Kee @ Sticky Stuff

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki