3 pogreške koje stalno radimo u kuhinji i odbijamo se pridržavati

Volimo poslušati savjete, posebno kada je riječ o kuhinji u kojoj provodimo puno vremena s najdražima. Ali postoje i ona pravila koja rado kršimo i to bez imalo grižnje savjesti. (A ne biste trebali ni vi!)

Nikad ne presavijate kuhinjske krpe. Ali nikada.

Nema većeg gubitka vremena od obavljanja nepotrebnog posla. Ponekad slaganje ima smisla, poput slaganja bluza, ali uredno slaganje kuhinjskih ručnika, koje su sve iste, nema. Ne trebate ih sklopiti vodoravno ili okomito u ladici da biste ih koristili. Doslovno im je potrebno nekoliko sekundi da dođu od sušilice do ladice, a to je sve što morate biti spremni potrošiti.

Stare, loše ispisane etikete hrane se ne gule

Jeste li ikada poželjeli označiti svoje staklene posude njihovim sadržajem, ali ste u žurbi napravili pravopisne pogreške ili mrlje. Nije važno. Iskoristite vrijeme koje biste potrošili da ih zamijenite novim, ispravno napisanim za nešto korisnije u svom danu.

Stolica za dojilje je još uvijek na sredini kuhinje

Postavljanje ovog bergerea u kuhinju trebalo bi biti određeno, kratko vrijeme u životu vašeg mališana. Kako odrasta, morat će se povući iz ove sobe. Ali ovo sjedalo je daleko najudobnije u kući, a to je ono gdje se vaš sada već sin tinejdžer ušuška i u miru jede dok se igra na tabletu. Tako ova fotelja ne izlazi iz kuhinje.

časopis za masline.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki