Yvonne Coldeweijer iskrena o carskom rezu: ‘Dosta je teško’

Napravljeno ne tako davno Yvonne Coldeweijer objavila divnu vijest da je rodila sina Ted. I dok se većina ljudi odlučuje za prirodni porod, Yvonne se za opciju carskog reza odlučila iz medicinskih razloga. Iako kraljica soka dosad nije ništa rekla o tome, nedavno je na svom Instagramu objavila kako je prošao porod.

Intenzivan porod

“Evo me opet, zar nije lijepo?”, počinje Yvonne svoje Instagram priče. (…) “Bila sam odsutna pet do šest tjedana jer sam morala roditi. To je upalilo”, smije se. Objašnjava i da je porod obavljen carskim rezom iz medicinskih razloga. “Pa, ovaj carski rez, trebali biste znati, bio je prilično težak. Od tog sam dana dosta toga potisnuo. To je vrlo ozbiljna operacija abdomena i malo sam je podcijenila – priznaje. (…) “Ali mi smo potpuno zaljubljeni i on je dobro.”

Uz to, kraljica sokova također otkriva svoje dobre namjere za 2024. “Samo želim ponovno uživati ​​u soku ove godine.” Jasno!

Odgovarati

“Od sada, nas troje smo 1 zajedno✨ Ted 💙 08-12-2013,” glasio je naslov poruke u kojoj Yvonne novorođenče predstavlja svojim pratiteljima. Kako lijepo ime! Dvije vrlo slatke fotografije male klice dijele se uz ovu objavu. Dakle, vidimo jedan zatvori prekrasnog dječačića i fotografija novopečenih roditelja kako s njim uživaju na kauču. Na poleđini njihovih kućnih ogrtača izvezeno je ‘Tedov tata’ i ‘Tedova mama’. Dakle, vrlo ponosni roditelji. Preslatko!

Voli život

Kraljica sokova uvijek taji vlastiti ljubavni život. Tek tijekom objave trudnoće i predstavljanja malene, možemo vidjeti njezinu snimku lišće. I, moramo reći: izgleda kao jedan sretan par! Tko je otac djeteta? Prema Juice kanalima, on bi Maks biti imenovan. Ali još ne znamo puno više o njemu. U svakom slučaju obitelji želimo puno sreće.

Izvor: Instagram @lifeofyvonne, Grazia arhiva | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki