Učinite ovih 6 stvari kako biste usrećili svoje žene

S obzirom na to koliko su muškarci rastreseni i koliko ih cijeli život muči pitanje “Što žene žele?”, danas donosimo kratak popis gesti koje bi predstavnici jačeg spola trebali učiniti svojim partnericama kako bi ih podsjetili zašto su baš njih odabrali.

1. Cvijeće bez prigode

Na prvi pogled banalno, ali istina je da nema žene koja se ne bi rastopila kada bi iznenađujuće dobila buket cvijeća bez razloga. Time ćete joj pokazati koliko vam je važna svaki dan. I to tako jednostavno, prodaju ih u svakom većem prehrambenom lancu.

2. Žene se zaljubljuju u muškarce koji imaju veze s domom

Bez obzira živite li zajedno ili ne, uzmite komad papira i napravite kratak popis od 3-4 stvari za koje mislite da ih treba poboljšati u njezinu domu. To mogu biti super jednostavne stvari poput mijenjanja brave i treperavog svjetla u kuhinji, ali vaša predanost njezinom domu uzdići će vas tisuću stopa u njezinim očima.

3. Dovršite popis

Dovršite barem jednu stvar s popisa unutar tjedan dana kako biste joj pokazali da ste čovjek od riječi.

4. Razgovarajte s njom o njezinim strahovima

Vama je možda užasno smiješno da je u depresiji jer se udebljala 2 kg ili da je razvila fobiju od gužve, ali njoj su to stvarno problemi. Samo joj pokažite da vam je stalo i pomozite joj pronaći izlaz iz situacije. Tako će shvatiti koliko je partnerstvo vrijedno. Da je luda i da je to sranje, čula je od prijašnjih partnera, pa je to dobra ideja kako biti originalan.

5. Napišite joj ljubavnu poruku

Sjajan način da pokažete svoju ljubav čak i ako ste jedan od škrtijih muškaraca je da jednostavno napišete “Volim te” na komad papira ili joj nacrtate srce i bacite ga u torbicu. To je garancija da cijeli dan osmijeh neće silaziti s njenog lica, a vi joj nećete silaziti s misli.

6. Upoznajte njezine interese

Najkraći put do srca žene je upoznavanje njezinih interesa i barem jednom uključivanje u njezin hobi. Ovo će vas jako zbližiti.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki