Zahvaljujući Kim Kardashian, bradavice su se vratile

Bradavica je vruće. Vidjeli smo to već na tjednima mode i na premijerama, gdje su se slavne osobe pojavile s prozirnim lookovima. A sad kad se i bradavica pojavljuje na ulicama, pojavljuje se Kim Kardashian napravi korak dalje…

Grudnjak za bradavice

Lansiran krajem listopada SKIMOVI, milijardu dolara vrijednu tvrtku Kim Kardashian, ‘grudnjak za bradavice’. Ovaj push-up grudnjak s ugrađenim ‘bradavicama’ dobio je odgovarajuće lansiranje na Instagramu. U svojevrsnom seksi znanstveničkom izgledu s upečatljivim bradavicama, Kim je predstavila svoj novi proizvod svojim milijunima pratitelja. “Temperatura zemlje postaje sve toplija”, rekla je Kim u kameru. “Razina mora raste. Ledene kape se tope. I nisam znanstvenik, ali vjerujem da svatko može upotrijebiti svoje vještine da odradi svoj dio posla. Zato vam predstavljam potpuno novi grudnjak s ugrađenom bradavicom. Koliko god bilo vruće, uvijek se čini da ti je hladno.”

Očekivano, internet je podivljao. “Je li ovo šala? Molim te, reci mi da je ovo šala!” komentirao je netko ispod videa. “Izgubila je razum”, napisao je drugi. Na prvi pogled biste pomislili da je ovo lansiranje veliki promašaj, ali ništa nije dalje od istine. Prvi grudnjaci rasprodani su u roku od nekoliko dana. Kim je ipak došla do zlatnog otkrića, bradavice gromak je?

Nulte godine

The grudnjak za bradavice apsolutno se uklapa u rastući trend goli trend u kojem pokazujemo sve više svoje kože. Niska zgrada traperice, mini suknje i čipkasti topovi, sve trendovi koje smo već vidjeli. Modne promjene i ti trendovi pokazuju da smo se vratili u nule: doba u kojem su bradavice također imale glavnu ulogu. Samantha Jones potvrdio je to u epizodi Seks i grad: “Bradavice su sad ogromne, otvori bilo koji časopis!rekla je dok je preko svog para nosila par silikonskih bradavica. Ispala je i Rachel Green Prijatelji vidjeli ste kako joj bradavice sjaje u nizu epizoda. Iako je ovo prema glumici Jennifer Aniston Ne modna izjava ispala je jedna od najvećih modnih ikona tog vremena.

Čak i sada, još uvijek ima mnogo slavnih osoba koje preuzimaju vodstvo. Pogotovo upečatljiv izgled glumice Florence Pugh privukao pažnju. Glumica je dva puta kročila na crveni tepih u potpuno prozirnoj haljini iz Valentina, a prošli tjedan mode u Parizu nosila je prozirno odijelo sa šljokicama istog dizajnera. Fenomen ‘nip slip-a’ odavno smo ostavili iza sebe. Ako vidite ženine bradavice, to je vjerojatno zato što ona to želi. “Znala sam kad obučem tu prekrasnu Valentinovu haljinu da ću dobiti komentare na nju. Bilo negativno ili pozitivno, znali smo što radimo,” rekla je Florence. “Bila sam uzbuđena što ću nositi haljinu, nijedan dio mene nije bio nervozan. Ni prije, ni tijekom ni poslije.”

Čitati dalje? Cijelu priču o povratku bradavice možete pročitati u najnovijoj Graziji. Sada u trgovini!

Tekst: Marcella Cazzato | Slika: Skims @pierresnaps

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki