Kendall Jenner dokazala je da je u redu biti opaka nakon što je izložila svoje gotovo golo tijelo u jedva vidljivim bikinijima. Zvijezda reality obitelji Kardashian nedavno se nakon kratke razdvojenosti ponovno spojila sa svojim dečkom Bad Bunnyjem, piše Sleep.

Kendall je zimske noći grijala u uskom tanga bikiniju. 28-godišnja ljepotica izašla je u narančasto-bijelom pletenom dvodijelnom kombinezonu dok je stajala na plaži ispred zalazećeg sunca.

Bonus od 1500 BGN za online casino igre!

Na fotografiji Kendall zuri u kameru dok povlači bočne vezice donjeg dijela bikinija.

Na drugoj fotografiji se okrenula, pokazujući golu zadnjicu. Obožavateljima u odjeljku za komentare svidjelo se ono što su vidjeli.

“Sranje, Kendall izgleda sjajno!” uzviknula je jedna osoba, dok je druga dodala: “Najzgodnija sestra s rukama.”

– Ona je sigurno iz raja – primijeti treći.

“Ne mogu disati!!!!” oduševljeno je uskliknuo četvrti. “Ona je nevjerovatna!!!!”

No obožavatelji Kendallinog “tijela” morat će još dugo čekati prije nego što im se pruži prilika za nešto ozbiljnije. Navodno se ponovno spojila s bivšim dečkom nakon vijesti o njihovom razvodu krajem godine.

Sada su se stvari očito vratile u normalu između Kendall i “Bad Bunnyja”.

Njih su dvoje zajedno dočekali novu godinu na Barbadosu uz Justina i Hailey Bieber.

29-godišnji Bad Bunny umjetnik čak se može čuti kako slavi u pozadini u videu koji je objavio jedan od Kendallinih prijatelja.

Izvori su rekli za US Sun da su se ona i Bad Bunny, također poznat kao Benito Antonio Martínez Ocasio, razišli u prosincu.

Par je svoju vezu držao u tajnosti, no potvrđeno je da su u vezi u veljači 2023., a insajder je inzistirao da između njih dvoje nije bilo zle krvi od razlaza.

Kendall se prvi put pojavila u javnosti s Bad Bunnyjem 16. veljače 2023., kada su ih promatrači primijetili zajedno u klubu Bird Streets u zapadnom Hollywoodu.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje