Kako preživjeti renoviranje kuhinje: savjeti koji će vas spriječiti da se osjećate nelagodno

Svakom vlasniku stana koji je započeo renoviranje teško je, ali posebno je teško onima koji planiraju osvježiti kuhinju – svakodnevni “postupci” poput kuhanja, pranja posuđa itd., u ovom slučaju postaju praktički nemogući.

U tom smislu, stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino, odlučila je podijeliti trikove kojima možete pribjeći kako bi obnova, ako ima utjecaja na vaš životni stil, bila minimalna.

Prvo spakirajte predmete koji su prethodno bili pohranjeni u kuhinji samo po kategorijama: jedna kutija – jedna kategorija.

Naravno, nema potrebe sakrivati ​​veliku opremu u kutije, ali neće škoditi zamotati je u foliju s mjehurićima i plastiku kako biste izbjegli slučajno oštećenje.

Popravak
Fotografija: © Belnovosti

Drugo, dok pakirate ono što vam treba, nemojte propustiti priliku da se riješite onoga što vam ne treba – hrane kojoj je istekao rok trajanja, posuđa s čipsom, starog tekstila itd.

Treće, nemojte žuriti stavljati u posude i ladice stvari koje planirate koristiti tijekom obnove – to su prije svega tanjuri, šalice, pribor za jelo, tave i lonci.

Usput, u kontekstu obnove kuhinje ima smisla prijeći na posuđe za jednokratnu upotrebu.

Četvrto, svakako opremite blagovaonicu. Da biste to učinili, kuhinjski stol možete premjestiti u dnevnu sobu ili u tu svrhu koristiti radni ili stolić za kavu.

Još jedna stvar o kojoj morate unaprijed razmisliti je gdje ćete skladištiti hranu, a to je broj pet. Razmotrite mogućnosti poput kartonskih kutija, pletenih košara ili čak vrećica. Neće škoditi ako označite sve skladišne ​​prostore.

I šesto, morate odlučiti o mjestu za pranje posuđa. U pravilu se u tu svrhu tijekom obnove koristi umivaonik u kupaonici ili sama kupka.

Ranije smo govorili o životnom haku s bušilicom koja će vam pomoći da stvari budu čiste tijekom renoviranja.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki