Nikkie Plessen prihvaća trenutni ljetni trend: hrabre boje

Prihvatite trenutni trend: svijetle boje! Ova sezona je u znaku živih nijansi koje podižu vaš izgled na višu razinu. Od jarkih boja do tropskih printova, modni svijet je ispunjen eksplozijom boja koje će udahnuti novi život u vaš ormar. Vidi kako Nikkie Plessen to se odražava u najnovijim kolekcijama NIKKIE i otkrijte kako možete potpuno prodrmati ovaj novi trend!

Svijetle boje

Jarko plava, zelena i narančasta vraćaju se s osvetom. Ove jarke nijanse trenutačno podižu raspoloženje. Izrazite dojam s halterima, maxi haljinom ili torbom u jarkoj boji. Kombinirajte ovo s neutralnim bojama, poput trapera, bež ili bijele, za svjež i moderan izgled.

Tisak i uzorci

Svijetle boje izgledaju još bolje u upečatljivim printevima. Odaberite cvjetne, geometrijske ili životinjske printove u kombinaciji sa jarkim bojama kako biste napravili pravi modni dojam. Usudite se poigrati s uzorcima i bojama kako biste stvorili vizualni spektakl koji će svugdje privući pozornost!

Koordinacija boja

Kombinacije, također poznate kao kompleti za usklađivanje, nisu samo trendi, već su i svestrane i jednostavne za nošenje. U NIKKIE-u ćete pronaći mnoge kombinacije u jarkim bojama koje možete nositi za svaku priliku. Co-ords se sastoje od odgovarajućeg seta gornje i donje odjeće, koji su savršeno usklađeni u boji, uzorku i stilu, kao što se vidi kod Nikkie i mnogih influencera. Odabirom stila usklađenog boja, odmah stvarate kompletan outfit bez gnjavaže oko miješanja i slaganja različitih stvari.

Puno boja

Ako niste baš spremni u potpunosti uroniti u svijet jarkih boja, možete započeti dodavanjem šarenih dodataka svojoj odjeći. Za kosu odaberite narančastu torbu na rame, plavi remen ili šal s printom. Dodaci su sjajan način da pokažete svoju osobnost!

Nemojte se bojati igrati s različitim nijansama i kombinacijama. Istaknite živopisne boje u kojima ćete zablistati kao nikada prije! Jedno znamo sigurno; Imat ćemo šareno ljeto!

Izvor i slika: NIKKIE

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki