Make-up trend trenutka: look u dvorani

Sada kada je Tjedan mode u Kopenhagenu završio, možemo neko vrijeme krenuti naprijed sa svim trendovima koje smo vidjeli. Ne samo na polju mode, već i ljepotan. Jedan od beauty trendova koji smo uočili je izgled sata tjelesnog.

Tjedan makeup mode

Na modnoj pisti u Kopenhagenu stvari su bile drugačije nego što smo navikli s tjedana mode. Dok je na većini većih revija odmah jasno da je vizažistica bila vrlo agresivna prema modelima, u glavnom gradu Danske vidjeli smo da kolačić šminka je stvar prošlosti. Umjesto toga, modeli su prošetali preko pista kao da su došle ravno sa sata pilatesa: jedva našminkane, sjajan i bez nečistoća.

Sjajan i zdrav

Ovaj novi izgled naziva se izgled sata tjelesnog, i sve je što očekujete od tog imena. Izgled koji želite stvoriti je onaj koji izgleda kao da ste se upravo vratili s ležernog vježbanja – the dame koji nakon trčanja dobiju glavu kao paradajz ne uzimaju se u obzir. To znači: a sjajan kože, zdravo rumenilo na obrazima i suptilna boja na usnama.

Stvorite sebe

Oko izgled sata tjelesnog Da biste je sami izradili, korisno je koristiti BB kremu. To osigurava prirodnu pokrivenost vaših mrlja bez ostavljanja tragova kolačić ima efekta. Zatim koristite kremasti bronzer da istaknete jagodice i rumenilo u boji breskve i suptilni highlighter za to zdrav posljedica. Možda malo maskare i malo sjajila za usne i spreman si.

Izvor: NSMBL | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki