Ovaj će desert savršeno diverzificirati vašu prehranu i oduševiti vaše ukućane.
U ovom slučaju morate uzeti najmanje sastojaka.
Za 3 naranče poželjno je pripremiti 3,5 čaše vode, tablu tamne čokolade i jednu i pol čašu šećera.
Kako kuhati kandirano voće u čokoladi
Dvije čaše vode morate prokuhati.
Plodove treba oprati, narezati na tanke ploške i kuhati dvije minute.
Posebno je potrebno prokuhati šećer s preostalom količinom vode.
U takvoj slatkoj otopini trebate staviti naranče 50 minuta.
Vatra treba biti slaba, a komadiće citrusa treba okretati svakih 15 minuta.
Zatim ih morate izvaditi kako bi imali vremena da se ohlade.
Nakon toga svaku polovicu kriške naranče umočiti u otopljenu čokoladu.
Bombone je potrebno staviti u hladnjak dok se čokolada ne stvrdne.
Prije posluživanja, poslastica se može ukrasiti šećerom u prahu.
Prethodno smo vam rekli kako napraviti ukusan niskokalorični desert sa samo tri sastojka.